Per unes subvencions municipals de foment de la cohesió social destinades a qui treballem per la cohesió social

Com cada any, des del Consell d’Associacions de Barcelona hem elaborat un informe de diagnosi de la convocatòria general de subvencions per a activitats i serveis de districte i de ciutat de l’any anterior. Es tracta d’una convocatòria anual, les bases de la qual tenen com a finalitat la millora de la cohesió social, la participació ciutadana, l’associacionisme, el civisme i la convivència a la ciutat. 

La convocatòria general de subvencions 2019 de l'Ajuntament de BCN a anàlisi!

Un any més impulsem un estudi sobre la darrera convocatòria de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat, amb la col·laboració de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, que ha analitzat les dades, i de l'Oficina Central de Subvencions de l’Ajuntament que les ha facilitat. En aquesta notícia us resumim les principals dades i hi trobareu, també, l'enllaç per descarregar l'informe complet.

Des del CAB demanem més finançament de projectes de barri i que siguin per entitats sense ànim de lucre

Les conclusions i dades obtingudes queden plasmades a l'informe que es publica anualment, des de 2013. Aquest informe ens permet elaborar recomanacions adreçades a l’Ajuntament de Barcelona, i assessorar a les entitats, tenint en compte les necessitats detectades.