Dataton - #DadesXAssociacionisme. Nova jornada en el marc del 3r. Congrés

Totes les dades localitzades i idees de la sessió serviran de base per a la creació d’una eina digital anomenada "#DadesXAssociacions”, amb visualitzacions de dades per a les associacions. Una eina web oberta per la lliure utilització de tothom i amb un repositori de dades localitzades i classificades.

Actua localment; Voluntariat i participació per a joves. Una nova proposta formativa de la FCVS

El curs està pensat per a joves entre 16 i 35 anys que vulguin conèixer els principis del voluntariat, el seu marc legal, àmbits d’acció, entitats on pots col·laborar, quins són els passos que has de seguir per començar i quins beneficis pot aportar.

Enquesta per la creació d'una plataforma unificada d’ocupació en l’ESS

Des del Grup de Treball d'Ocupació de l'Estratègia de l'#ESSBCN2030, s'està treballant en un procés de diagnosi per a valorar l'interès i la viabilitat de la creació d'una plataforma unificada com a porta d’entrada a l’ocupació en l’ESS.

Curs d'anàlisi de dades de XXSS per a entitats. El valor social de les dades.

Iniciativa Barcelona Open Data, associació que neix per promocionar les dades obertes o “Open Data” en l’entorn de Barcelona, presenta una oportunitat per millorar la gestió de les entitats amb impacte social mitjançant l'ús de dades obertes: el seu Curs d'Anàlisi de Dades de XXSS.