Presentació de la nova versió del portal DxVxD: Una Oportunitat pel Tercer Sector

El proper 24 d'abril Iniciativa Open Data Barcelona presentarà la nova versió del portal Dades x Violència x Dones, un portal de visualitzacions interactives basades en dades per divulgar i difondre l’impacte de les violències masclistes i els recursos públics dedicats

Recupereu la Presentació del web #DadesxAssociacions

El dimecres 29/11 juntament amb Iniciativa Barcelona OPen Data i la “Unión Democrática de Pensionistas y Jubilados de España” Mayores UDP vam celebrar la jornada “Dades x Associacions: Perfils d’edat i participació associativa. Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats” com una jornada més del 3r Congrés d’Associacions de BCN a l’espai Calàbria 66.

Presentem el web #DadesxAssociacions - «Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats»

El pròxim 29 de novembre, a les 18h. a l’Espai Calàbria 66 – Taller 4 (C/Calàbria 66) a Barcelona, ens encantarà poder-te saludar en persona, per a la presentació del web #DadesxAssociacions: l’eina digital perquè la teva entitat disposi de dades per enfortir els seus projectes amb open data i a continuació farem una taula rodona sobre «Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats».

Datató Dades x Associacionisme planteja nous reptes a les associacions

19 persones, 5 equips, 52 Datasets, 6 visualitzacions proposades. El repte és que al final de tot el procés, es pugui crear una eina digital, que consistirà en visualitzacions de dades que permetin incorporar l’ús de les dades obertes a les associacions com a element per avançar en la seva transformació digital.

Curs d'anàlisi de dades de XXSS per a entitats. El valor social de les dades.

Iniciativa Barcelona Open Data, associació que neix per promocionar les dades obertes o “Open Data” en l’entorn de Barcelona, presenta una oportunitat per millorar la gestió de les entitats amb impacte social mitjançant l'ús de dades obertes: el seu Curs d'Anàlisi de Dades de XXSS.