web dadesxassociacions

El pròxim 29 de novembre, a les 18h. a l’Espai Calàbria 66 – Taller 4 (C/Calàbria 66) a Barcelona, ens encantarà poder-te saludar en persona, per a la presentació del web #DadesxAssociacions: l’eina digital perquè la teva entitat disposi de dades per enfortir els seus projectes amb open data i a continuació farem una taula rodona sobre «Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats».

Creieu important poder prendre decisions basades en el coneixement que aporten les dades obertes? Us presentarem una eina digital que proporciona dades de valor centrades en perfils d’edat i la participació de la gent gran, perquè la teva entitat pugui prendre decisions sobre participació i associacionisme.

No ho dubteu, i participeu en l'acte de presentació de la web #DadesxAssociacions on veureu visualitzacions de dades útils per a les associacions de Barcelona, informació de valor que us servirà de suport a les decisions estratègies, especialment per perfils d’edats. 

Després de presentar el web de #DadesxAssociacions farem un debat sobre «Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats» que conduirà Montserrat Pallarès (COCEMFE Barcelona) i la participació de:

  • Lluïsa Erill (Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta)

  • Hatim Azahri (Joves del Poble Sec – Coordinadora d’Entitats del Poble Sec)

🗓️ 29/11

18 - 19:30h

📍 Espai Calàbria 66 – Taller 4 (C/Calàbria 66) - BCN

Inscripcions 

La jornada l'organitzem conjuntament amb l'Associació Iniciativa Barcelona Open Data  i la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d'Espanya - UPD Mayores amb el suport de la Federació d'Entitats Calàbria 66.