La XIX Jornada Catalana de Voluntariat i Salut se centra en la soledat no desitjada

La soledat no desitjada és considerada una pandèmia del segle XXI. És per això que la XIX Jornada Catalana de Voluntariat i Salut, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i que es farà a Barcelona el 24 i 25 de maig, es dedica a la soledat.

Veus Compromeses - Les veus de les persones que canvien el món

Recollim i posem en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. D'una banda, Ràdio Farró i d'altra banda, el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons dins la programació de Boca Ràdio enregistren i emeten les entrevistes.

Nova jornada del 3r. Congrés per debatre sobre Barris, cultura, festa i transformació i per impulsar el Codi Ètic de les Associacions

Arrenca una nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: “Barris, cultura, festa  i transformació”. Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, també se celebrarà l'Assemblea de les Entitats adherides al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona.

Actua localment; Voluntariat i participació per a joves. Una nova proposta formativa de la FCVS

El curs està pensat per a joves entre 16 i 35 anys que vulguin conèixer els principis del voluntariat, el seu marc legal, àmbits d’acció, entitats on pots col·laborar, quins són els passos que has de seguir per començar i quins beneficis pot aportar.