jornada subvencions

Sota el títol “És possible un nou model de subvencions?”, diferents veus referents de l’associacionisme de la ciutat compartiran models i estratègies alternatives de finançament de les entitats

És possible un nou model de subvencions?

Arrenca una nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona on diferents veus referents de l’associacionisme de la ciutat compartiran models i estratègies alternatives de finançament de les entitats, i se cercaran, conjuntament, solucions amb nous marcs fiscals per aplicar a les organitzacions i generar noves propostes per a la Utilitat Pública.

dimarts 28 de març, de 17.30 h a 19.30 h - virtual - inscripcions

Objectius específics de la trobada

Durant la jornada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, es crearà un espai dinàmic i participatiu en què es debatrà i s’aprofundirà sobre els reptes que ha d’afrontar el sector per a la millora i la creació d’un nou model de subvencions. 

Hungria Panadero, Directora Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, donarà el tret de sortida i presentarà la “Diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis 2022”. A partir d’aquest document, es realitzarà una dinàmica per treballar totes les propostes que sorgeixin, es consensuaran les principals demandes associatives en relació amb les subvencions i s’acordaran les properes passes i el calendari d’actuació.


Com podeu participar?

Només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la inscripció i rebreu l'enllaç per participar en la sessió en línia. També us convidem a seguir el 3rCongrés des de l'espai de participació en el "DecidimTJ".

Us hi esperem.

Només juntes, decidirem el futur de l'associacionisme!