veus-compromeses

L'equip de «La Tantarantela» entrevista a Josep Espín, voluntari de l'Associació La Nau, banc de productes no alimentaris.

Conjuntament amb el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons dins la programació de Boca Ràdio seguim fent les "Veus compromeses - Les veus de les persones que canvien el món". 

Aquesta setmana us convidem a escoltar l'entrevista a  Josep Espín, voluntari de l'Associació La Nau, banc de productes no alimentaris i també de la federació d'Entitats d'Hostafrancs que organitzen les Festes d'Hostafranc.

Podscat entrevista a Josep Espín, voluntari de l'Associació La Nau

L'objectiu és recollir i posar en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. Tant si lluiten pels drets dels qui no en tenen, com les que acompanyen a les persones que més ho necessiten, com les que treballen per apropar la cultura als veïns i veïnes o les que mantenen viva la cultura popular, com les que lluiten des del compromís sociopolític pels drets dels animals, el medi ambient o la cooperació internacional. Totes les causes, més enllà de la ideologia de cadascú, són necessàries per a la millora i avanç de tota societat.

Per això us convidem que com entitat proposeu noms de persones que pel seu testimoni, compromís i acció poden ser inspiradores per la resta. Ho podeu fer en aquest formulari.