6a Convenció Les Veus de les Persones Grans

La 6a Convenció Les Veus de les Persones Grans, enfocada en ampliar la participació, té lloc entre el setembre de 2022 i el març de 2023, amb el lema "Participem per garantir drets. Vine i fes-te sentir".

La Convenció Les veus de les Persones Grans, que té lloc cada 4 anys des del 2003, és el principal espai de participació, debat i reflexió de les persones grans de la ciutat, que organitza l’Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona i promou el Consell Assessor de la Gent Gran.

El principal objectiu és fer balanç de la feina feta i formular propostes de futur. Està oberta a la participació de totes les persones de 60 anys i més de la ciutat, així com a professionals, investigadors/es, persones associades i expertes en l’àmbit de l’envelliment i d'altres persones que hi tinguin interès.

El 16 de novembre tindrà lloc la segona jornada. En aquesta en Quim Brugué i na Mercè Pérez Salanova reflexionaran al voltant de “Com podem participar a la vida de la ciutat avui en dia?”: quins espais i quines les possibilitats tenim de participar a la ciutat. 

+ info