reconeixemnos

L'Associació de Casals de Joves de Catalunya i l'Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzen la quarta edició de la jornada REconeixem-nos. Serà el DIJOUS 28 DE SETEMBRE DE 2022 al Casal de Joves Queix (C/ de Rocafort, 236, Barcelona). Enguany girarà entorn la importància dels lideratges en grups voluntaris i en com connectem a treballadores i voluntàries en projectes juvenils.

La jornada (Re)coneixem-nos s'enfoca a promoure el reconeixement de la tasca que fan les entitats juvenils, de lleure i els casals de joves. Enguany, la jornada se centra en la importància dels lideratges voluntaris als grups juvenils i com, a partir d’aquests, connectem a treballadores i voluntàries en projectes juvenils. Durant la jornada comptarem amb la participació de diferents grups juvenils i professionals que ens explicaran com gestionen la coexistència d’aquestes dues figures. 

Ja hem confirmat la participació de diferents entitats i expertes tals com Energy Control, l’Associació Juvenil Corberenca (AJUC), la Irene Fitera, tècnica de Joventut de Corbera, el José Javier Romero i Sánchez, membre del Casal de Joves l'Agrupa i actual regidor de Joventut de Sant Andreu de la Barca, el Projecte Altaveus de Vilafranca del Penedès, la Fundació Marianao, Corresponsals de Vilanova i la Geltrú i l’Albert Rivas: tècnic de joventut del Ripollès i exmembre de Casals de Joves de Catalunya.

A banda de la participació de veus expertes, durant la jornada també hi haurà espais de participació i debat entre les assistents

Les inscripcions són gratuïtes i les podeu realitzar a través d’aquest enllaç