no militarisme

Des de la junta del CAB ens adherim a la mobilització europea contra la creixent militarització i les guerres en ocasió de les eleccions europees del 9 de juny de 2024. L’acte de presentació a Barcelona del Manifest No a la militarització i no a la guerra, serà el dijous 23 de maig a les 12h, al Portal de la Pau, 2 (baixant les Rambles a la dreta) davant la Delegación del Ministerio de Defensa. (Metro Drassanes).

En ocasió de les eleccions europees del 9 de juny de 2024 diferents entitats impulsem una mobilització europea contra la creixent militarització i les guerres. 

Comencem amb un Manifest signat pel més ampli ventall d’organitzacions, moviments i col·lectius.

El manifest es presentarà abans de la campanya electoral, en actes públics en cada població davant dels llocs significatius que cada assemblea territorial decidirà tenint en compte a qui va adreçat (institucions públiques, partits…) i la capacitat comunicativa (foto, vídeo..) per a una bona cobertura dels mitjans.

L’acte de presentació a Barcelona del Manifest No a la militarització i no a la guerra, serà el dijous 23 de maig a les 12h, al Portal de la Pau, 2  (baixant les Rambles a la dreta) davant la Delegación del Ministerio de Defensa. (Metro Drassanes).

El manifest també es pot fer arribar als partits, parlaments i governs nacionals i europeus per correu o buró-fax, registrar-lo com a petició i òbviament, estendre’l per xarxes.

Les organitzacions i les assemblees territorials poden fer altres accions de suport a la campanya.

Podeu accedir al manifest en aquest enllaç.

Us convidem a signar el manifest en aquest enllaç.