manifesta15

Dotze ciutats de la regió metropolitana de Barcelona participaran en aquest procés deliberatiu que té per objectiu explorar i experimentar nous espais de governança i processos democràtics en el desenvolupament de polítiques culturals

Es busquem persones que es dediquin a la gestió cultural, artistes independents, persones que pertanyin a organitzacions socials, culturals i/o ecologistes locals per a a participar en l'Assemblea Metropolitana Manifesta, un prototip d'espai participatiu en el marc de la Capital Europea de la Democràcia i de la mà de Manifesta 15.

HAN DE SER DE: Badalona, Barcelona, Cornellà de LlobregatEl Prat de Llobregat, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès, Terrassa.

QUAN?

L'Assemblea constarà de tres trobades presencials de 9.00 h a 14.00 h els dies:

  • 21 de març (Barcelona)
  • 25 d'abril (Sabadell)
  • 23 de maig (l'Hospitalet)​

QUI ES POT INSCRIURE?

Qualsevol persona de qualsevol dels 12 municipis on s'emmarca el projecte i que tinguin interès per debatre com articular la cultura en el conjunt de la regió metropolitana i el paper que pot jugar en la transició ecosocial. Entre totes les persones inscrites entre el 30 de gener i el 19 de març, Manifesta realitzarà un sorteig tenint en compte variables com el gènere, l'edat, la procedència, la geografia, i els orígens socioculturals i escollirà 5 persones de cada municipi. Per tal d'entrar en el sorteig, cal inscriure's en aquest formulari.