associat

Enguany, la Festa de l’Associa’t -un esdeveniment lúdic impulsat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de Torre Jussana– es celebrarà en quatre espais neuràlgics de la Festa Major de la ciutat: Parc de la Ciutadella, Avinguda de la Catedral, Ràdio Rambles i al vestíbul del Metro d’Arc de Triomf.

PARC DE LA CIUTADELLA (ZONA CASCADA) -23 I 24 DE SETEMBRE-

Més de 50 activitats ompliran de vida un dels entorns més emblemàtics de les festes de la Mercè. Propostes participatives i familiars que permetran apropar i donar a conèixer la tasca diària de les associacions de Barcelona a la ciutadania. Es repartiran en 4 espais diferents:

Espai xerrades: s’hi duran a terme totes aquelles propostes de caire més divulgatiu. Exposicions i xerrades que despertaran consciències.

Espai tallers: s’hi programaran activitats manipulatives per a totes les edats i capacitats que posaran a prova la creativitat i l’enginy dels participants.

Espai haima: aposta per convertir tots aquells espectacles d’escenari en tallers on els participants tindran l’oportunitat d’aprendre diferents tècniques de música, dansa i teatre de manera vivencial i activa.

Espai petit format: hi trobareu totes aquelles propostes que no requereixin de grans infraestructures i que serviran, així mateix, com a punt de trobada íntim i proper amb la ciutadania.

A més a més, durant els dos dies de Festa trobareu tres iniciatives itinerants que us permetran fer un recorregut dansaire per la Ciutadella amb batucades i amb ritmes tradicionals d’altres països.

AVINGUDA CATEDRAL -25 DE SETEMBRE-

La Festa de l’#Associat2023 abaixarà el teló a l’escenari de la Catedral el dilluns 25 de setembre al matí amb una programació molt musical. En col·laboració amb l’ICUB, s’organitzaran 4 espectacles de gran format, de diferents estils i orígens.


RÀDIO RAMBLES -23 DE SETEMBRE-

Torna Ràdio Associa’t, un projecte coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i diferents emissores associatives i podcasts de la ciutat, que donarà veu a les entitats que participen en la Festa de l’Associa’t 2023, en directe i a peu de carrer des de Ràdio Rambles. 8 hores de ràdio que us permetran sintonitzar amb l’ànima de la Festa!


VESTÍBUL METRO ARC DE TRIOMF -23 DE SETEMBRE-

Enguany, la trobada de les associacions de Barcelona durant la Mercè arribarà molt més lluny gràcies a TMB. Dins del vestíbul del metro Arc de Triomf s’organitzaran 4 mostres i exposicions i es crearà un petit punt d’informació i de captació de socis per a les entitats interessades.

Com cada any, hem posat tot l’esforç perquè aquesta festa sigui un èxit. I amb la participació de totes i tots vosaltres ho farem possible!


Us esperem a la Festa de la Barcelona que es mou!

+ info

Etiquetes