siguesESS

L’adhesió a l’Estratègia #ESSBCN2030 significa un compromís de treball col·laboratiu per enfortir l’ESS a la ciutat durant els propers anys.

L’Estratègia de l’Economia Social i Solidària per Barcelona 2030 és un document consensuat entre les entitats representatives de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS), liderades per l’AESCAT i l’Ajuntament, que prioritza les línies de treball conjuntes i sectors d’activitat clau a la ciutat. El seu objectiu principal és fer créixer i enfortir el teixit de l’ESS, per contribuir al desenvolupament socioeconòmic de la ciutat i de la ciutadania, i ja des d’ara, donar resposta a la crisi sòcio-econòmica a través de la reactivació i l’enfortiment de l’Economia Social i Solidària.

Les associacions que vulgueu formalitzar la vostra adhesió a l'Estratègia #ESSBCN2030, heu d'omplir el següent formulari. Amb la signatura manifesteu que compliu els requisits i assumiu els compromisos derivats.

D'altra banda, us recordem que des del CAB intentem fer present el projectes que promouen la transformació a partir de la mobilització de la ciutadania. Per fer-ho, convidem a les entitats del CAB a compartir-nos els projectes d'impuls de l'ESS. Per això us convidem a participar en aquest formulari.

+ info