Un any més, i ja són 22 edicions, s'ha obert la convocatòria dels Premis Ateneus 2011. En aquesta edició hi ha alguns canvis alhora de presentar les candidatures. Hi ha dues categories: una oberta a totes les entitats del moviment associatiu català i una altra on només s’hi poden presentar les entitats federades.
Les candidatures es poden presentar fins al dia 11 de novembre a les 15 hores. A continuació trobareu les Bases i el Formulari d'inscripció per que comenceu a tramitar les vostres candidatures.
 Triptic Premis Ateneus 2011

Així, els premis adreçats al reconeixement del món associatiu català, són els Premis a la Innovació i a l’Activitat Sociocultural.

Els Premi als Mitjans de comunicació d’associacions culturals, com en els tres premis en Creativitat (arts escèniques, Música i activitats de Cultura Popular i tradicional), només s’hi podran presentar les entitats federades.

Enguany els premis venen dotats amb 1.300 euros el primer i 600 euros el segon. Les activitats presentades s’han d’haver realitzat entre l’1 de setembre de l’any 2010 i el 31 d’agost del 2011 i només poden optar a una modalitat. Cada entitat però, pot presentar propostes per a més d’una modalitat.

L'acte de lliurament dels Premis serà al Desembre, abans de les festes de Nadal.

Per més informació podeu adreçar-vos a la pàgina web de la Federació d'Ateneus de Catalunya.