iniciativesterrasses

El propvinent 1 de juny la FAVB, amb moltes altres entitats veïnals, socials, professionals, acadèmiques i sindicals, arrenca una Iniciativa Ciutadana per tal de portar al Plenari de l’Ajuntament de Barcelona una nova Ordenança de terrasses, amb l’objectiu de racionalitzar l’ús que se’n fa per la restauració de l’espai públic.

Des del CAB donem suport a les iniciatives promogudes pel teixit associatiu de la ciutat que aposten per facilitar la participació ciutadana i la democràcia directa. Per això compartim aquesta iniciativa promoguda per la FAVB i fem una crida a les entitats que vulguin col·laborar. 

Si sou una entitat o moviment social de la ciutat i voleu col·laborar amb la iniciativa  #terrassesveïnals us podeu adreçar a terrassesveinals@gmail.com

D'altra banda, si voleu ser fedataris de la Iniciativa, cal que envieu informació amb dades completes. nom i cognoms, adreça postal i DNI  a terrassesveinals@gmail.com. Qualsevol resident a Catalunya pot ser Fedatari. Convindria tenir-ne dos fedataris per entitat.

Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb les promotores de la iniciativa al mail  terrassesveinals@gmail.com