sardana

El passat dijous 13 de març es va celebrar al Centre Cívic Cotxeres de Sants la VIIIa Assemblea General Ordinària del CAB, amb una vintena de federacions membres assistents. Les entitats van revisar la feina feta durant el 2013 i van definir el Pla de Treball 2014. 
2014: Continuem treballant amb la complicitat de les entitats Pla treball!!!
Les entitats membres participants a l’Assemblea van donar el seu vist-i-plau a la proposta de Pla de Treball per al 2013. Enguany han cursat baixa del CAB dues entitats: la Coordinadora de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de Catalunya, ja que s'ha dissolt i la Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa, que prioritza la seva participació a Martikoor, la confederació d'associacions de Sant Martí, membre del CAB. 
D'altra banda, s'incorporen 3 noves entitats: La Federació de Donants de Sang de Catalunya, la  Cocemfe i  la Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya (CATFAC)
 
2013: Seguint el rumb del #Congréspermanent per enfortir el sector
Durant l'AGO es va visualitzar tota la tasca realitzada per les diverses comissions de treball pel que fa al seguiment de les mesures aprovades en el Segon Congrés d’Associacions. El Congrés Permanent és una eina que té com a objectius el seguiment i l’avaluació de les polítiques de participació i foment de l'associacionisme, al servei de les associacions.
 
Reconeixement:
Pel que fa al reconeixement s'han unit les línies estratègiques sota els conceptes de: Qualitat Associativa, Incidència Política i Comunicació i Coneixement. Considerem que aquests conceptes aglutinen la visió global de les línies que permeten aconseguir el reconeixement del sector
Finançament:
’Es va destacar l'Anàlisi de la convocatòria i resolució de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona”, amb l’objectiu de fer un seguiment exhaustiu de la convocatòria municipal i establir propostes de millora contínues.
 
Espais
Respecte a aquest eix, s’ha participat activament en la Comissió d’avaluació del Pla Buits i també en la Taula de Valoració del Pla de Locals, a la que vam aportar un document de proposta de condicions de cessions de locals per a les associacions i de la Plataforma de Gestió Ciutadana.
Fruit d’aquesta feina, i de les necessitats de les associacions, es va elaborar un document[1] de proposta de condicions de cessió de locals. Aquesta va ser acceptada, malgrat que encara restem a l’espera de concretar amb l’ajuntament.
Finalment vam destacar la trobada d'entitats amb l'alcalde.Aquesta reunió es va celebrar el passat dimarts 15 d'octubre, amb els representants de les 29 federacion
 
·         Participar a la Comissió del Pla de Suport a les Associacions.
·         Participar en el procés de definició de les Normes de Participació Ciutadana i Funcionament de districtes
·         Hem participat en la resta de comissions del Consell de Ciutat i CMAB al llarg de l’any.