Construïm la Festa de l'Associa't 2022

Convoquem a totes les federacions i entitats a debatre una proposta de Festa de l'Associa't per al 2022.

Des de l'equip de l'Associa't, el projecte municipal per visibilitzar el teixit associatiu, comunitari i no lucratiu de la ciutat, coordinat des de Torre Jussana, s'han estat treballant els resultats de l'enquesta que vau respondre sobre quines preferències teniu per a la Festa de l'Associa't 2022, per tal de plantejar una proposta que reculli aquestes preferències i que sigui una bona opció de cara a aprofitar les properes festes de la mercè per a visibilitzar-vos.

Per tal de debatre i treballar el format de l'any vinent amb tot el sector, des del CAB convoquem una trobada online amb les federacions d'associacions de BCN, les entitats que heu participat algun any en l'associa't i les entitats de la ciutat que hi estigueu interessades o que vulgueu participar en l'edició de l'any vinent. L'objectiu és treballar aquesta proposta amb vosaltres i recollir els vostres comentaris, suggerències i aportacions. 

En la trobada també hi seran presents l'Óscar Rebollo, director d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona i membres de l'equip tècnic que organitzarà la Festa (amb Torre Jussana a la coordinació i Quepo a la comunicació i la dinamització). 

  • Dia: Dimarts 14 de desembre
  • Hora: 17 h 
  • ONLINE

Formulari d'inscripció (L'enllaç a la reunió s'enviarà per correu a totes les persones que feu la inscripció)

Federacions i entitats, us animem a participar-hi i a venir a dir-hi la vostra!