Data

Conjuntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona, la Federació Catalana de Voluntariat Social i amb la col·laboració de La Veïnal, organitzem aquesta jornada que ens permetrà aprofundir en el "Voluntariat, activisme i militància", un dels eixos del 3r Congrés d'Associacions de Barcelona.

Comptarem amb la participació d'Irene Moulas i d'Enric Canet que ens ajudaran a aprofundir en com fomentar la participació i la implicació de les persones en els projectes de transformació. Conjuntament amb una sèrie de testimonis plantejarem reptes per les nostres associacions.

Vol ser un espai inspirador que fem en un horari diferent per facilitar la participació de les persones compromeses i que a la vegada treballen i es dediquen a les cures de tercers.

Així que el dia 6 de febrer a la nit et proposem "sofa i manta" i en lloc de sèries, podràs participar en el 3r Congrés d'Associacions.

Si us inscriviu podreu participar en la sessió de "jitsi" on podreu fer aportacions en directe! També el podreu seguir pel canal de Youtube de La Veïnal.

+ info i inscripcions