L'expo #AssociacionsambCAB arriba a Sarrià (2)

Targetó 10 anys CabSarrià

L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, i de la posterior instal·lació a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), a partir del 14 de desembre la mostra es podrà veure a la seu del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià (c. del Pare Miquel de Sarrià, 8), on s'hi estarà fins el 13 de gener.

Durant l'estada de l'exposició a Sarrià també farem un acte de presentació dels resultats de #ElPanoràmic per a les entitats de Sarrià-Sant Gervasi, amb la col·laboració de la Taula d'Entitats de Sarrià i a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats promotores de la recerca, conjuntament amb el CAB. Serà el dimecres 19 de desembre, a les 20 h, a la Casa Orlandai (c. Jaume Piquet, 23). Formulari d'inscripció per a la presentació.

Llegeix més...

Posicionament CAB: Demanem facilitar els tràmits del certificat digital i la seva gratuïtat

certificatDes del passat mes d'octubre totes les persones jurídiques estan obligades a relacionar-se amb les administracions a través de mitjans electrònics com el certificat digital. Les associacions no n'han estat una excepció i, per tant, també han de disposar del certificat digital per realitzar tràmits habituals en el seu dia a dia, com sol·licitar una subvenció o fer el pagament d'impostos. 

Si bé és cert que el certificat digital facilita molt els tràmits amb les administracions, el fet que sigui obligatori també comporta problemes. Un d'ells és el cost del tràmit. Però també cal tenir en compte les dificultats que tenen les associacions per tal d'obtenir-lo. 

Per aquest motiu, des del CAB demanem facilitar els tràmits per obtenir el certificat digital i la seva gratuïtat.

Consulteu el posicionament complet. Us animem a que el compartiu!

Llegeix més...

11/12: Presentació de les dades de #ElPanoràmic sobre les entitats de Ciutat Vella

Targetó 10 anys CabFAVB
En motiu de la instal·lació de l'exposició "Associacions amb CAB" a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns (FAVB), el proper 11 de desembre realitzarem una presentació de les dades de #ElPanoràmic sobre les entitats del districte de Ciutat Vella. La presentació anirà a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca.
 
Dia: 11 de desembre
Hora: 18 h
Lloc: seu de la FAVB (c. Obradors, 6-8)
Inscripció gratuïta. Per assistir-hi cal omplir el següent formulari.

 

Convidem a totes les entitats de Ciutat Vella a participar-hi. Us hi esperem!

Festa del Voluntariat del Poble-sec!

festa voluntarisAquest any, aprofitant el Dia Internacional del Voluntariat, la Coordinadora d'Entitats del Poble Sec s'han proposat donar visibilitat a aquestes persones. Per això organitzen la Festa del Voluntariat del Poble-sec.

Aquesta serà el proper dimarts 4 de desembre, a les 18 hores al Centre Cívic El Sortidor.