montse i enric

Enric Canet i Montse Morera han estat els encarregats d’explicar la tasca desenvolupada pel Consell de Ciutat el darrer any, posant èmfasi no només en les fites aconseguides i les recomanacions que es van traslladar al Consistori Municipal, sinó també en els reptes de futur.

Els representants del Consell de Ciutat han començat la seva intervenció expressant el volum d’activitat exercida durant l’any 2023. Però, més enllà de la feina feta hi ha hagut una reivindicació que s’ha fet present en el plenari municipal en relació amb la urgència de millorar el diàleg entre el mateix Consell i el govern de la ciutat a través de la necessitat d’accelerar el ritme de retorn dels dictàmens i aconseguir així un diàleg fluid entre la ciutadania i el govern que es considera “imprescindible per aquest òrgan de participació tan important”.

D'altra banda, han recordat a tots els presents que el Consell té un reglament d’organització que permet que ningú hi quedi exclòs: “Treballem des del voluntariat, des de la solidaritat i el compromís i acceptem la participació de qualsevol persona o entitat que vulgui sumar-s’hi”.

Us convidem a aprofundir en la intervenció en aquest enllaç.

Etiquetes