Ens reunim amb el director general de Dret i d'Entitats Jurídiques per parlar sobre la demanda de facilitar els tràmits del certificat digital i la seva gratuïtat

 

Reunio-CAB-DG

 

El passat 23 de gener, Montserrat Morera i Joan Manel Valcárcel Parisi, presidenta i administrador del Consell, es van reunir amb Xavier Bernardí, director general de Dret i d'Entitats Jurídiques, per valorar les propostes exposades pel CAB en el posicionament respecte als tràmits del certificat digital, emès a principis de desembre.

 

Mitjançant aquest posicionament, demanàvem la gratuïtat de les despeses d’expedició del certificat digital que la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) exigeix a les associacions, la revisió dels costos dels tràmits del Departament de Justícia i la gratuïtat dels adreçats a les associacions i, per últim, la possibilitat d’allargar el període de vigència del certificat de composició de junta directiva.

Llegeix més...

Es posa en marxa el 6è Congrés d'Ateneus de Catalunya

Logo-6-Congres-Ateneus-RGB-639x299El dia 26 de gener del 2019 a l'Ateneu Barcelonés tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC).

Serà un procés participatiu que durarà gairebé 5 mesos, de gener a maig, i que ha de servir per repassar la feina feta, actualitzar les estratègies compartides i marcar conjuntament les línies de futur del moviment ateneístic català.

Estem convençuts, que més enllà de ser una bona eina pel moviment ateneístic, serà una oportunitat de creixement per l'associacionisme.

+ info

L'expo #AssociacionsambCAB arriba a Sant Andreu!

Targetó 10 anys CabLira

L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, i de la posterior instal·lació a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) i al Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, a partir del 15 de Gener la mostra es podrà veure a la seu de la Societat Cultural i Esportiva La Lira (c. Coroleu, 15), al districte de Sant Andreu, on s'hi estarà fins el 15 de febrer.

Llegeix més...

Es posa en marxa l’Observatori d’actualitat del discurs discriminatori als mitjans

logo oaC 337El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha presentat a les xarxes socials l’Observatori d’actualitat del discurs discriminatori als mitjans, un portal web d amb el suport de l'Àrea de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona que ofereix a periodistes i ciutadania eines i continguts per reflexionar sobre cobertures mediàtiques d’esdeveniments recents susceptibles de reproduir discursos discriminatoris cap a col·lectius potencialment afectats per l’antigitanisme, l’aporofòbia, la islamofòbia, el racisme i la xenofòbia. 

+ info