Us recordem que els propers dies 8, 9 i 10 de maig es realitzarà la XXa edició del Fòrum La Primavera de les Associacions que enguany, coincidint amb la capitalitat europea del voluntariat que ostenta BCN, porta per lema l'Associacionisme és capital i està dedicat al paper de les associacions en qüestions tant importants per a les ciutats com la cohesió social, la qualitat democràtica i les polítiques públiques.

Durant els dos primers dies s'oferiran conferències i col·loquis sobre la qüestió amb persones reconegudes expertes en la temàtica i la presentació d'experiències d'altres ciutats de Catalunya i de l'estat espanyol, tant associatives com municipals. Aquestes jornades es realitzaran al Palau Macaya de Barcelona.

Per a la jornada de dissabte 10 de maig es proposen 9 itineraris de visites d'experiències (prèvia inscripció) repartits per diferents barris de la ciutat, per tal de conèixer in situ projectes, equipaments o serveis desenvolupats gràcies a la suma d’esforços entre les associacions i l’administració pública. Es presentarà l'acció de dinamització del territori que realitzen i què proposen a la ciutadania però el principal objectiu serà donar a conèixer com s’ha desenvolupat la col·laboració amb l'administració i amb quines avantatges, problemàtiques i solucions s'han trobat. Us animem a conèixer els diferents itineraris que s'ofereixen i a realitzar el formulari d'inscripció al Fòrum per tal de participar, tant a les conferències, debats i presentació de casos dels dies 8 i 9 de maig, com als itineraris de visites d'experiències del dia 10.  

Programa complet i formulari d'inscripció per a les 3 jornades i les visites d'experiències