Un any més la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC), entitat membre del CAB, ha convocat els Premis Ateneus, amb l'objectiu de reconèixer la tasca de les entitats socioculturals d'arreu del país.
Enguany s'han obert tres categories dirigides a entitats federades (mitjans de comunicació, creativitat artística i capacitat d'innovació) i una d'oberta a totes les entitats socioculturals (Foment de la participació). També s'ha convocat una nova edició del premi "Jove proposa" dirigit a grups de joves d'entre 16 i 30 anys que presentin activitats previstes per realitzar en alguna entitat federada i amb la seva col·laboració. Totes les categories tenen dotació econòmica.

 Una de les novetats d'aquesta nova edició dels Premis Ateneus és la convocatòria d'un reconeixement a la integració social, sense dotació econòmica, i en col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). L'objectiu és reconèixer públicament les bones pràctiques d'entitats socials en l’àmbit de la integració social de persones amb diversitat funcional, física o intel·lectual, de persones amb risc d’exclusió o de persones afectades per problemàtiques socials, i també el treball de les persones voluntàries que les acompanyen. 

El termini de presentació de candidatures es tancarà el proper 8 de novembre. Més info