premis ateneus

<p>La Federació d'Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.</p>

<p>Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.</p>

La Federació d'Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Existeixen 6 categories diferents:

  • Premi Comunicació Associativa
  • Premi a la Creativitat Artística
  • Premi a la Capacitat d’Innovació
  • Premi Foment de la Participació
  • Premi Jove, Proposa!
  • Premi al Treball en Xarxa

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó; un segon premi de 900 € amb diploma, i un tercer premi de 300 € amb diploma.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç