sardana

 

En el marc del projecte Estàrter Itinerari Associatiu organitzem conjuntament Seminari Associatiu: “De la il·lusió al compromís. Participem per transformar”.
Aquest seminari vol generar reflexió i debat col·lectiu al voltant de 4+1 moments :

Som: Com estem? En quin moment ens trobem com a moviment associatiu? On estan les nostres entitats? Quin diferents entorns hi ha al moviment associatiu?
Compromís: Qui pren les decisions a les nostres associacions? Hi ha qualitat democràtica a les nostres associacions? Com millorar-la?
Il·lusió: Per què estem al moviment associatiu? Quin rol tinc dins de la meva entitat? Com podem motivar per crear base social?
Serem: Cap on anem? Quines passes hem de donar com a moviment associatiu?
Transformem: Compartirem un debat amb la comunitat Estàrter sobre fins què punt transformen la societat com a moviment associatiu?

+info

 

Horaris i dates: Divendres 27 de març de 17:30 a 20:30, 17 d'abril de 16:00 a 20:00, el 15 de maig de 16:00 a 20:00 i 29 de maig de 17:30 a 20:30h. A part hi ha una sessió compartida amb estArter (espai Arremangar-se) el 10 d'abril de 18:00 a 20:00. 

El seminari ha estat co-creat entre David Guàrdia (Consell Nacional de Joventut de Catalunya), Pepa Martínez (Lafede.cat), Miki Aragón (Consell d'Associacions de Barcelona); Jordi Valls (Labcoop) i Alvaro Porro (Estàrter).