sardana

Us informem que s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Ordre BSF/82/2011, d'11 de maig, per la qual s'aproven les bases que han de regir les convocatòries de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats, i la Resolució BSF/1151/2011, de 12 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats en l'exercici 2011.
+ info

El termini de presentació de la sol·licitud i de la documentació que l'acompanya és d'un mes, a comptar des del 13 de maig de 2011 fins el 14 de juny de 2011, ambdós inclosos.

En breu, al web del Departament de Benestar Social i Família (www.gencat.cat/benestar) hi haurà disponible el formulari de la sol·licitud de la subvenció i una guia explicativa per ajudar a emplenar la sol·licitud, la qual us enviem, adjunta.

Atenció!! – Novetats convocatòria 2011

  • Notificació electrònica: aquest mitjà és més àgil i facilita les comunicacions amb l'administració. L'entitat que ho desitgi, podrà rebre les notificacions (resolució, requeriments, etc) al correu electrònic i un avís al telèfon. Caldrà senyalar l'opció d'acceptació de notificació electrònica.
  • Enguany es podrà presentar un màxim de dos projectes o activitats.
  • Justificació de l'import total: en la fase justificativa de la subvenció atorgada, caldrà justificar l'import total del projecte o activitat subvencionada.
  • Cofinançament: l'entitat ha de disposar del cofinançament, com a mínim, del 50% de les despeses de l'activitat.