S'amplia el termini fins el 9 de març!
L'Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal d'Associacions de Barcelona convoquen, anualment, el XIVè Premi Barcelona Associacions a les Bones Pràctiques de Participació i Foment de l'Associacionisme.
Els guardons tenen una dotació econòmica de 9000 euros per al primer premi i de 6000 euros per al 2n premi. S'hi poden presentar projectes finalitzats de participació ciutadana i de foment de l'associacionisme. Les bases per a l'edició del 2015 del Premi Barcelona Associacions s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del dia 9 de febrer. El termini per entregar projectes començarà el 10 de febrer i es tancarà el proper 9 de març.
+ info

L'objectiu d'aquest premi és recolzar i incentivar les iniciatives realitzades per les associacions de la ciutat, adreçades a l'enfortiment de les seves estructures de funcionament democràtic i a l'impuls de processos participatius interns. En darrer terme, aquest enfortiment de les associacions suposa una millora de la capacitat de la ciutadania de participar en el debat públic.