presentacio el panoramic

El dimecres 27 de novembre, a les 18 h, es presentarà al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona el #ElPanoràmic sobre participació i base social a les entitats catalanes. 

A més de l'obertura institucional, durant l'acte es presentaran les principals dades d'aquest estudi en el qual hi han participat entitats d'arreu del territori català. Per cloure'l, les diverses entitats que formen l'equip promotor de #ElPanoràmic (el Consell d’Associacions de Barcelona, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Observatori del Tercer Sector) exposarem els futurs reptes que es plantegen a través d'aquesta macroenquesta per continuar recollint dades i informació que sigui útil per enfortir el teixit no lucratiu del país.

L'estudi el publicarà Torre Jussana a través de la col·lecció de publicacions Dossier Barcelona Associacions. A més de les dades recollides i de la seva anàlisi hi trobareu les febleses i fortaleses que s'han detectat pel que fa al foment de la participació de la base social de les entitats. En aquesta línia, algunes de les conclusions mostren les dificultats en els relleus, especialment a les juntes, i posen de manifest la diferència en la base social depenent del seu àmbit d’actuació i la seva estructura tècnica.

Us podeu inscriure en aquest formulari