[COMUNICAT]: Ens sumem a la crida del president del Parlament de Catalunya per fer un front comú en defensa de la democràcia i dels drets fonamentals

Comunicat frontdemocràticDes de la junta del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) denunciem la repressió i la vulneració de drets i llibertats que estem patint al nostre país i manifestem el rebuig més absolut a l’empresonament dels dirigents independentistes i a la persecució dels que es troben a l’exili.

pdfComunicat 

Llegeix més...

Manifest de la Plataforma el Borsí pel barri!

imagesDes de la Plataforma El Borsí per al Barri, amb el suport de la Xarxa d’Espais Comunitaris i la Plataforma de Gestió Ciutadana, de la que el CAB forma part, han elaborat aquest manifest en relació a l’article del Sr. Permanyer publicat a La Vanguàrdia el passat 24 de febrer de 2018 i demanant que sigui un espai destinat al bé comú.

Manifest

+ info

 

El 12 d'abril celebrem l'Assemblea del CAB

El proper 12 d'abril a les 18h a Torre Jussana celebrarem la XII. Assemblea del CAB. Serà un moment important on farem seguiment del Pla Estratègic 2020 La (R)evolució Assocativa i el seguiment de projecte de gestió associativa de Torre Jussana.

pdfConvocatòria de la XII AGO del CAB

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent formulari

Podeu consultar l'acta de l'anterior assemblea, l'Informe de Gestió 2017 i el Pla de Treball 2018

Concentració dissabte 23/3: Sea Rescue is not a crime! #FreeOpenArms!

DY42XhwW4AEnIjD.jpg large

Aquest dissabte 23 de març Barcelona acollirà una concentració de suport a Proactiva Open Arms, l'entitat dedicada al rescat de persones refugiades que naveguen en condicions precàries pel Mar Mediterrani i el Mar Egeu, fugint de situacions de conflicte bèl·lic, persecució o pobresa.

El motiu de la concentració és la immobilització a Itàlia d’una de les seves embarcacions, arran de la denúncia de la fiscalia de la regió de Catània que considera que Proactiva Open Arms és una organització criminal que fomenta la immigració il·legal.

Llegeix més...