Viver de Comunicació de l'Associa't: Més propostes per enfortir la comunicació de les associacions

BannerassociatcabDes del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de la Fundació Quepo i la implicació del CAB i d'altres organitzacions de la ciutat, s'ha posat en marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't, una proposta per enfortir comunicativament a les entitats barcelonines.

Les accions que es realitzaran en el marc del Viver es basen en tres grans eixos i complementen  els serveis i recursos en comunicació que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són les següents: 

Llegeix més...

presentació de l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2016-2017

cjbEl Consell de la Joventut de Barcelona presentarà l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2016-2017, el proper dijous 1 de març a les 19h al l'Espai Jove la Fontana (L3-Fontana).

DIA: DIJOUS 1 DE MARÇ

HORA: 19H

LLOC: ESPAI JOVE LA FONTANA (c.Gran de Gràcia 190/L3- Fontana)

Llegeix més...

#VolemAcollir - Xerrada: Un any després de la manifestació. Què ha canviat?

volemacollir180212El 18 de febrer farà un any que entre tots i totes vam fer la manifestació més gran del món a favor de l'acollida de persones refugiades. Un any després, però, ens preguntem: Va servir d'alguna cosa? Què ha canviat? 

El proper diumenge 18 de febrer a les 12h, desde #VolemAcollir s'organitzarà una xerrada-debat al CCCB (Aula 1) per conèixer la situació actual, fer balanç del 2017 i parlar de tot el que ens queda per fer.

Les associacions de Barcelona reclamen no aturar ni les iniciatives ni les consultes ciutadanes

manosLes associacions de la ciutat, davant els recursos en contra del nou Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona presentats, entre d’altres, per la Delegació de Govern i la Cambra de Concessionaris i Empreses Vinculades al Sector Públic (CCIES), volem manifestar el nostre desacord a aquest atac a la democràcia.

Llegeix més...