Jornada Anual XCT - XVAC

181106 jornada anual 1Ja està disponible el programa de la Jornada Anual XCT - XVAC, que es celebrarà el proper dimarts 6 de novembre a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) de Barcelona. L'objectiu de la jornada és esdevenir un punt de trobada i debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i el voluntariat ambiental, tot donant resposta a les necessitats formatives del col·lectiu. 

+ info i inscripcions

 

Jornades “La Metròpoli propera. Descentralització, governança i participació als districtes de Barcelona”

metropoliproperaEls propers 22 i 23 d’octubre la Regidoria de Participació i Districtes de l'Ajuntament de Barcelona, amb el suport tècnic de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), organitza les Jornades “La Metròpoli propera. Descentralització, governança i participació als districtes de Barcelona” al Centre Cultural La Farinera.

+ info

Llegeix més...

Festes Majors com a motor de cohesió social

debatfestesmajorsUn debat que organitzem conjuntament amb la Federació d'Associacions, Entitats i Comissions d'Hostafrancs i Sants 3 Ràdio sobre com les Festes Majors són el motor de la cohesió social en els nostres barris i com generen acció comunitària. El debat comptarà amb la participació de:

El debat es retransmetrà per Sants 3 Ràdio.

2 d'octubre

de 19h a 21.30h (19h a 20h debat públic en el marc de les festes d'hostafrancs; 20.15 a 21.30h reunió de les entitats)

la seu del districte de sants (C/ Creu Coberta 104)

Més de 2.300 entitats participen en l’edició d’El Panoràmic 2017

Presentació ElPanoràmic3Aquest dijous 20 de setembre ha tingut lloc la presentació de l’informe ‘El Panoràmic’ 2017 al Reial Centre Artístic de Barcelona. L’acte s’ha iniciat amb la benvinguda a càrrec d’Enric Canet, vocal de la junta del CAB i director Relacions Ciutadanes al Casal dels Infants per l'Acció Social als Barris, que ha valorat especialment la participació de les entitats que han format part de l’estudi i ha agraït també el suport a la Fundació Bancària “La Caixa”, la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona. Canet ha remarcat que "aquesta és la quarta edició i val la pena destacar l'equip tècnic que ho fa possible". 

Descàrrega de l'informe aquí 

Llegeix més...