Es presenta la nova guia breu per a millorar la participació interna de les entitats

guia 9 entitats interiorbutlleti.jpg 1898171400La Secretaria de Transparència i Govern Obert presentarà el proper dia 29 de maig la Guia per a millorar la participació interna de les entitats. La presentació tindrà lloc a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut (C/ Calàbria 147) en un acte públic, a les 18.00h.

+ info i inscripcions i inscripcions

Es pròrroga del període de tramitació de les sol·licituds de l'Associa't a la festa 2018 fins al 8 de maig

logo associatUs informem que s'ha ampliat el període de sol·licitud de participació a l’Associa’t a la festa 2018. No perdeu l'oportunitat de formar part del punt de trobada entre l’associacionisme i la ciutadania durant les festes de La Mercè.

+ info i formulari

La plataforma #BCNnoEstàEnVenda torna a sortir al carrer

bcnvendaEl dissabte 12 de maig, en coordinació amb altres ciutats de l’Estat com Madrid, València, Iruña, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Gijón, Sevilla, Palma de Mallorca i Málaga, convoquem una nova manifestació de #BCNnoEstàEnVenda a les 18h als Jardinets de Gràcia i fem una crida al veïnat i els col·lectius i entitats de la ciutat.

+ info

Llegeix més...

Especial web de Torre Jussana: El Certificat Digital

Dbn2A8lX0AEfouvA partir octubre serà imprescindible tenir certificat digital per demanar subvencions o pagar impostos. Per facilitar la seva tramitació a les entitats que encara no el tenen, des de Torre Jussana hem obert especial web amb info i recursos. No ho deixeu x últim moment!

+info