El CAB s’adhereix a l’Espai Democràcia i Convivència contra la vulneració dels drets civils i polítics. Manifestació diumenge 15!

20180404 Logo-espai-democraciaDurant l’Assemblea General Ordinària del passat 12 d’abril, les entitats membres del CAB van acordar l’adhesió del Consell a l’Espai Democràcia i Convivència, una proposta impulsada per entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana contra la vulneració dels drets cívics i polítics que estem patint a Catalunya.

Animem a totes les entitats membres del CAB a adherir-se a aquest espai i a participar en la gran manifestació convocada pel proper diumenge 15 d’abril, que sortirà a les 12:30 h de la Pl. d’Espanya. La mobilització porta per lema: "Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!"

10 d’abril: presentació pública de la beca Devreporter

becadevreporterEl proper dimarts 10 d’abril es presenta la tercera edició de la Beca Devreporter de Lafede.cat per fomentar un periodisme de qualitat, imprescindible per construir Justícia Global. L’acte comptarà amb la presència del periodista salvadoreny multipremiat Óscar Martínez, de El Faro, un dels guanyadors de la beca 2016 i expert en migració a Mèxic i la violència i el crim organitzat a Amèrica Central.

+ info

Nova #TJFormació de Primavera. 15 cursos gratuïts per a les associacions de #BCN!

element 1460569176Ja és primavera a Torre Jussana. Estrenem un nou trimestre formatiu amb 15 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. És la nova oferta formativa de Primavera 2018, que es durà a terme entre els mesos d’abril i juny.  

Com sempre, la formació de Torre Jussana és gratuïta i va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu d'ajudar-les a millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió).

Aquests cursos, tallers i xerrades que proposem permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants d’aquests quatre àmbits com la posada en marxa i l'avaluació dels projectes, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o qüestions relacionades amb la participació i la comunicació.

Consulteu  tots els cursos i accediu al formulari d’inscripció per a cadascun

[COMUNICAT]: El feixisme actua a Sarrià. Aturem-lo!

ateneusarrianencAquesta passada matinada un incendi ha calcinat l’Ateneu Popular de Sarrià, un espai okupat i autogestionat pel jovent del barri. S’hi han trobat pintades de símbols nazis i franquistes, un fet que fa evident que es tracta d’un nou atac feixista.

Donem suport al comunicat de condemna que ha fet la Taula d’Entitats de Sarrià, com a organització membre del CAB i de referència al barri, i animem a totes les associacions de la ciutat a mobilitzar-se per aturar al feixisme i deixar ben clar que no el volem a Barcelona, a Catalunya ni enlloc! Feixisme, mai més!

pdf[Comunicat]:El feixisme actua a Sarrià. Aturem-lo!