Trobada d'Entitats del CAB per modificar els Estatuts - 14 de gener a les 17h a Torre Jussana

 

estatutsFruit del procés de treball del Marc Estratègic del CAB 2020 – La (R)evolució associativa, vam acordar iniciar un procés sobre la governança del CAB. Som una organització de tercer nivell, és a dir que agrupa federacions i constatem una dificultat per generar implicació de les diferents entitats amb la governança de l’entitat. També és una oportunitat per introduir elelments vinculats a l’equitat de gènere. D’altra banda i també fruit del procés del debat del Marc Estratègic vam acordar reflexionar al voltant de l’ideari del CAB.

Llegeix més...

L'exposició #AssociacionsambCAB arriba a #Sarrià

exposarriaL'exposició repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell d'Associacions de Barcelona per enfortir el teixit associatiu de Barcelona. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Podreu gaudir de l'exposició fins el 13 gener!

Llegeix més...

Us desitgem molt bones festes!

Les associacions seguirem il·luminant en 2019!

Nadala2018

Impulsem des de Torre Jussana el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat!

edcamp-logovectoritzatEs realitzarà el 2 de febrer del 2019 a Torre Jussana, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill. Serà una trobada oberta a tothom per debatre, xerrar i compartir coneixements entre iguals, en aquest cas sobre la formació que s'ofereix per al teixit associatiu.