Inscripcions obertes a #TJFormació de Primavera

tjformació primaveraAquest 2016, entre els mesos d’abril i juny Torre Jussana ofereix 20 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, dirigides a les associacions de la ciutat i concebudes per ajudar a les juntes directives, equip tècnic i persones associades a millorar el funcionament de l’entitat.

+ info

Trobada de les associacions del CAB amb l’alcaldessa

IMG 0215El passat 7 de març, en el marc de l’Assemblea del CAB, els responsables de les federacions membres del CAB es van reunir amb l’alcaldessa de Barcelona que estava acompanyada per la Regidora Gala Pin. Aquesta trobada va ser una oportunitat per fer arribar les principals reivindicacions associatives i mantenir un interessant diàleg que ens va permetre constatar que compartim molts reptes.

Recull d'imatges

Llegeix més...

Fem una crida a donar suport a les candidatures per Sindicatura de Greuges de Barcelona que provenen de l’associacionisme

sindicaturaDes del Consell d’Associacions de Barcelona volem donar suport a les candidatures per la Sindicatura de Greuges que provenen del moviment associatiu de la ciutat.

Entenem que la Sindicatura ha d’estar liderada per una persona que hagi viscut profundament els valors vinculats a l’associacionisme com la democràcia, l’acció col·lectiva i la voluntat de transformar.

Podeu consultar el nostre posicionament: pdfPosisionament_procés_elecció_sindicatura2.pdf

Podeu donar suport a una candidatura en el següent enllaç

Llegeix més...

Relleus al CAB: Nova junta i nova presidenta

DSC00689Durant la darrera assemblea celebrada el passat 7 de març es van escollir a les entitats que formaran la nova junta directiva. La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya i la Federació d’Associacions de Cànnabis de Catalunya s’incorporen al màxim òrgan de govern, mentre que el Moviment Laic i Progressista finalitza el seu mandat. La resta de membres són la Taula d’Entitats de Sarrià, la Federació Catalana de Voluntariat Social, el Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, el Consell de la Joventut de Barcelona, Entitats Catalanes d’Acció Social i la Federació d'Ateneus de Catalunya

En el marc de la nova junta es va acordar el relleu en la presidència. Montserrat Morera en representació de la Taula d’Entitats de Sarrià pren el relleu al capdavant de l’organització a Alfons Tiñena de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Llegeix més...