El 19% de les associacions de ‪Barcelona‬ fan servir la banca ètica

2016-07 JPG Banca èticaEl 2n Congrés ‪d'‎Associacions‬ va acordar fer aposta estratègica per l'impuls de ‪la ‎Banca Ètica‬. Per això una de les preguntes del Panoràmic és sobre aquest tema. La principal conclusió és que encara tenim feina a fer ja que el 19% de les associacions de ‪Barcelona‬ fan servir la banca ètica. Una xifra que creix, però cal seguir treballant.

Si voleu accedir a les dades del Panoràmic accediu al segUent enlaç‬ 

Nova Guia d'Assessorament sobre organització d'esdeveniments i les seves normatives

esdevenimentsEn aquesta nova guia de Torre Jussana hi trobareu quin procés cal seguir a l’hora de dissenyar i planificar un esdeveniment, així com tot el que cal tenir present per organitzar un acte als carrers de la ciutat, segons indica la normativa municipal (requisits, responsabilitats dels organitzadors, límits horaris, etc.) i com realitzar la sol·licitud d’autorització d’ús de l’emplaçament on es realitzi. 

Descarregueu la Guia d’Assessorament “Organització d’esdeveniments i normatives que cal tenir en compte”

Les associacions participen del procés per redefinir les normes reguladores de la participació ciutadana

normesEl treball de revisió de les normes es va iniciar el mandat anterior. Actualment es vol incorporar la feina feta prèviament per les entitats, els grups polítics i el Consell de Ciutat, i alhora ampliar el camp d’actuació per tal de millorar la qualitat democràtica, fomentar la participació ciutadana i incorporar mecanismes de democràcia directa.

En l'anterior procés les associacions vam participar activament coordinant-nos amb la FAVB i elaborant un pdfInforme conjunt i liderant el Dictamen del Consell de Ciutat que va elaborar al respecte.

Si la vostra associació vol estar al cas del procés de debat i participar dels espais de coordinació associativa (FAVB - CAB) podeu contestar aquest formulari per accedir al grup de correus i documents compartits.

Llegeix més...

El CAB s'adhereix al manifest de la Comissió Unitària 28 de juny

CartelGeneralEl Consell d'Associacions de Barcelona s'ha adherit al manifest i la convocatòria d'actes que impulsa la Comissió Unitària 28 de juny. Per això us convoquem a la manifestació reivindicativa que amb el títol “Les plurisexualitats trenquen binarismes, entre pera i poma, escollo macedònia” volem reivindicar i visibilitzar altres formes d’estimar moltes vegades invisibilitzades dins el nostre col·lectiu. 

La manifestació tindrà lloc el pròxim dissabte 2 de juliol a les 18.30h a Pl. Universitat.

+ info

Podeu accedir al manifest:

Llegeix més...