Concentració de suport a la vaga de fam dels interns al CIE de Barcelona

3b1d754463ed3e593c9e173ca0870e98

#ALERTACIE totes les entitats de la plataforma @tancaremelcie en suport a les persones retingudes al #CIE.

Concentració, avui 24 d'octubre a 19h al #CIE BCN C/ E numero 40

 

De què parlem quan parlem de participació?

Banners Jornades 1024x1024 catEl 21 i 22 d’octubre tindran lloc dues jornades participatives obertes a tothom amb el títol “De què parlem quan parlem de regular la participació?”.L’objectiu és debatre com han de ser els mecanismes de participació per ser més propers i flexibles. Aquest debat resulta estratègic per les associacions, que fa temps que reivindiquem una modificació de les normatives de participació i treballem conjuntament. (En aquest enllaç podeu fer seguiment de la feina que estem fent)

Durant la primera jornada, el 21 d’octubre, es farà la taula rodona “La mirada ciutadana i associativa" en què entitats i col·lectius compartiran la seva experiència en la construcció col·lectiva de diversos projectes, i com aquests mateixos processos ajuden a tenir una nova visió de com hauria de ser la nova normativa de participació. En aquesta taula participarà Oriol Nicolau, president del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i membre de la junta del CAB.

+ info

Llegeix més...

Marxandatge ecològic i de comerç just per associacions amb Promoètic

promoeticEl CAB ha signat un conveni de col·laboració amb Promoètic. Aquest acord permet que les entitats membres del CAB disposin d’ofertes alhora de produir materials de marxandatge ecològic i de comerç just. A la vegada ens permet promoure els valors vinculats amb la proximitat, el começ just, l'ecologisme i l'economia social.

Fruit d’aquest acord podrem proporcionar un 7,5% de descompte en totes les comandes que les associacions del CAB facin a Promoètic. Podeu accedir al descompte en aquest formulari.

D’altra banda estem elaborant  un catàleg específic per a les associacions del CAB, tenint en compte les seves necessitats i possibles productes/serveis que puguin ser del seu interès.     

Us convidem a consultar el catàleg actual de Promoètic en aquest enllaç

El CAB vicepresidirà el Consell de Ciutat

mmoreraLa presidenta del CAB, Montserrat Morera, ha estat nomenada Vicepresidenta Primera del Consell de Ciutat de Barcelona. Assumim la vicepresidència amb la voluntat de treballar per la millora de la qualitat democràtica i per l'enfortiment de l'associacionisme i l'acció col·lectiva a la nostra ciutat. Podeu fer seguiment de la nostra actuació i fer-nos arribar les demandes i reflexions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

A continuació podeu accedir a la presentació de la candidatura.