20/9: presentació informe #ElPanoràmic 2017. Inscripcions obertes!

ElPanoràmic PresentacioSet18defEl dijous 20 de setembre es presentarà l'Informe 2017 de #ElPanoràmic. L'acte es realitzarà a les 18 h, a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona (c. dels Arcs, 59). La presentació és gratuïta i només cal formalitzar la inscripció a través del següent enllaç:

Formulari d'inscripció

Llegeix més...

Ja us podeu inscriure a l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2018

captura de pantalla 2018-07-16 a las 11.39.08La Direcció General d’Acció Cívica i Ciutadana (DGACC) ha organitzat una nova edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV).

Enguany, la 19a edició tindrà lloc el 19 de setembre al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. En aquesta edició, l’EVV posarà l’accent sobre la necessitat de potenciar la comunicació dels programes i les activitats de les entitats de voluntariat.

+ info i inscripcions

Les associacions estem convocades a la manifestació del 14 de juliol a Barcelona

img-agen-Barcelona-14072018-ANC-1Les entitats Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació Catalana de Drets Civils convoquen per aquest dissabte 14 de juliol a la tarda una gran manifestació a Barcelona per seguir exigint la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats que porta el lema “Ni presó ni exili, us volem a casa”.

Dia: 14/07/2018 19h

Lloc: C/Tarragona amb Diputació

Llegeix més...

Ja es poden votar les candidatures a formar part de la Comissió Assessora de Processos Participatius de l’Ajuntament de Barcelona

decidimEntre el 2 i 15 de juliol es poden votar les candidatures a formar part de la Comissió Assessora de Processos Participatius de l’Ajuntament de Barcelona a proposta ciutadana.

La Comissió Assessora és un òrgan consultiu creat pel reglament de participació ciutadana amb l'objectiu de millorar el funcionament dels processos participatius. Aquesta comissió es compondrà de sis membres, i dos d’aquests membres seran elegits a proposta ciutadana mitjançant elecció a través de la plataforma digital.

Podeu consultar i votar les candidatures presentades al següent enllaç

Llegeix més...