Es presenta l'Informe del Panoràmic de Sants-Montjuïc

presentaciodadespanoramicentitatssantsnovembre2018-01-500x264Les dades del #elPanoràmic de les entitats de Sants-Montjuïc es van presentar el passat dilluns 19 de novembre al Casinet d’Hostafrancs, en una trobada celebrada amb representants d’entitats. L’acte va servir per analitzar les dades i plantejar reptes des de les entitats.

La presentació de les dades va ser a càrrec d'Eloi Sandrós de la Fundació Ferrer i Guàrdia

Us convidem a consultar les principals dades del Panoràmic de Sants - Montjuïc en aquest pdfenllaç

 

27/11 - ECOM presenta la “Guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física”

ECOMEl proper dimarts 27 de novembre, la Federació Ecom, entitat membre del CAB, presentarà la “Guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física”. Serà a les 12 h, a la sala d’actes del Museu Picasso (accés per la plaça Jaume Sabartés).

Llegeix més...

Nova edició de #ElPanoràmic: qüestionari específic per a les entitats membres del CAB

LOGOelpanoramic 2015-03-300x123Comença una nova edició del treball de camp de #ElPanoràmic. Enguany des del CAB hem apostat per centrar-nos en conèixer la situació de les entitats membres. Per aconseguir-ho s'ha obert un qüestionari específic que trobareu en el següent enllaç que ens permetrà conèixer millor les necessitats i l'evolució de les federacions CAB i poder generar línies de treball que permetin donar-hi respostes.

Per tant, demanem a totes les entitats membres que ompliu el qüestionari. Estarà obert fins el 31 de desembre, així que no us despisteu!

Llegeix més...

Teniu activitats previstes entre el 23 i el 28 de novembre? Us en fem difusió!

OIDP 1542297652Entre els propers 25 i 27 de novembre es realitzarà a Barcelona la 18a Conferència Internacional de la Democràcia Participativa, organitzada per l’Observatori Internacional de Democràcia Participativa (OIDP). Enguany la temàtica escollida és la democràcia directa i les iniciatives ciutadanes i s’hi presentaran més de 150 ponències, 30 tallers i 20 taules rodones. Es preveu que hi participin més de 300 persones assistents d’arreu del món.

Llegeix més...