Es busquen experiències d'accions i projectes dirigits a les persones grans

element 1543496205Des de l'Espai Torre Jussana volem recollir diverses experiències associatives relacionades amb les persones grans ja que estem preparant un nou Útil Pràctic centrat en les persones grans. La seva participació en el teixit associatiu i, per tant, la seva implicació en la comunitat, és un dels pilars de l’envelliment actiu i amb aquesta publicació volem oferir un recurs útil per potenciar-la. 

És per això que us demanem la vostra col·laboració en el projecte d’una manera molt senzilla: compartint les vostres experiències associatives amb les persones grans! Per fer-ho només cal que ompliu el següent formulari:

+ info

Formulari accions i projectes associatius dirigits a les persones grans

Llegeix més...

La Federació Catalana de Voluntariat Social celebrarà el DIV-Barcelona a La Pedrera

DIV-Barcelona-300x169La FCVS organitza l’acte anual de celebració del Dia Internacional del Voluntariat Social a Barcelona el pròxim 14 de desembre a les 9.00 h a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia núm. 92). L’esdeveniment acollirà el lliurament dels Premis de la 4a edició del Premi Lluis Martí 

+ info i inscripcions

Visiteu l'expo #AssociacionsambCAB a la seu de la FAVB fins el 14/12

IMG-20181127-WA0017L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, on hi ha estat prop de tres setmanes acollida pel Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, ara arriba a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) (c. Obradors, 6-8), on ja es pot visitar gratuïtament i fins el 14 de desembre.

Durant l'estada de l'exposició a la seu de la FAVB també farem un acte de presentació dels resultats de #ElPanoràmic per a les entitats de Ciutat Vella, a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats promotores de la recerca, conjuntament amb el CAB. Serà el dimarts 11 de desembre, a les 18 h, a la seu de la FAVB.

Llegeix més...

2 entitats CAB sumen esforços: Conveni de col·laboració entre la FCVS i la coordinadora del Poble Sec

FCVSCoordinadoraDes del Consell sempre apostem pel treball en xarxa entre associacions. Creiem que és una de les millors fórmules per aconseguir bons resultats.

En aquest sentit estem molt satisfets de veure com dues entitats CAB han unit esforços i treballaran conjuntament per tal de millorar la seva acció. Es tracta de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Coordinadora d'Entitats del Poble-Sec. Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per millorar la promoció del voluntariat social al Poble-sec.

Llegeix més...