Jornada DDiPAS: Comunicació i gènere en diàleg a les entitats socials

39a7c310-e851-4090-9155-dd5a3e08e616Ja us podeu inscriure a la 6a Jornada DDiPAS que enguany debatrà sobre ‘Comunicació i gènere en diàleg a les entitats socials‘.

Serà el pròxim 24 de maig de 16 a 19h a la Sala 1 del Caixa Fòrum.

+ info i inscripcions 

Jornada d'Innovació democràtica a la ciutat

jornadesinnovacioL'Ajuntament de Barcelona organitza una jornada que explorarà nous models per pensar, imaginar i construir la ciutat,  que garanteixin drets fonamentals per a la participació democràtica, que entenguin i dialoguin amb els conflictes urbans, que fomentin l'autonomia i l'autoorganització de la ciutadania i que posin l’atenció en les intel·ligències i els coneixements existents a la ciutat.

La jornada es celebrarà el proper dijous 17 de maig a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

+ ifno i inscripcions

També es presentarà la nova versió de Decidim, la plataforma digital de participació desenvolupada per l'Ajuntament de Barcelona. La plataforma està feta amb programari lliure i, a dia d'avui, ja la utilitzen més d'una trentena de ciutats i organitzacions de tot el món. Una eina que estem adaptant per facilitar la participació a Torre Jussana.

Finalment, se celebrarà la inauguració del  Laboratori d’Innovació Democràtica, que vol ser un espai de trobada, un ateneu de formació i experimentació política i un laboratori de desenvolupament de noves tecnologies i pràctiques col·laboratives, amb un programa orientat a resoldre problemes i reptes urbans de manera compartida, crítica i participada, amb especial atenció als processos democràtics, d'innovació social i de gestió de comuns urbans.

No us perdeu el debat en el marc d'Energies Comunitàries: Com construïm la política d’acció comunitària des de les associacions del territori?

logo negre rDes del CAB organitzem amb la Coordinadora d'entitats de la Verneda – Sant Martí una sessió de treball per a compartir una mirada crítica i valorar el rol de l’associacionisme en la política pública d’Acció Comunitària, així com per a proposar i definir les línies estratègiques que hauria d’incorporar la redefinició del Pla de Suport a les associacions.
 

La sessió serà col·laborativa i comptarà amb la presentació i dinamització de l’Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval de Barcelona i membre del Consell d'Associacions de Barcelona. Tindrem amb nosaltres persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat i a organitzacions del territori.

+ info

Llegeix més...

Formació sobre el Certificat Digital per poder formar a d'altres entitats

b.certificatDes de Torre Jussana hem dissenyat una formació per a persones formadores amb l'objectiu de capacitar a les persones de les vostres federacions que donen suport a les vostres entitats membres.

Aquesta sessió servirà per establir una xarxa d'agents en el territori que puguin donar suport al teixit associatiu, Orientarem sobre quin certificat digital és més adequat per a les entitats, perquè és important tenir-ne un i com sol·licitar-lo.

En aquesta sessió també s'indicaràn eines i recursos a les persones assistents que ajudin a replicar la formació a d'altres entitats.

La sessió es realitzarà el proper 23 de maig, de 10h a 12h a Torre Jussana.

+ info