XXVI Jornades de cultura Gitana FAGiC

fagicjornadesLa Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya organitza les XXVI Jornades de Cultura Gitana FAGiC. Aquest any, les Jornades de cultura gitana se celebraran el 15 de novembre a les 17:00h. a la facultat de dret de la UAB, amb el títol "La llei, una eina contra l’antigitanisme".

+ info

 

Participació de les dones en les organitzacions: dificultats, reptes i propostes

6e-dialegEl pròxim dimecres 14 de novembre DDiPAS organitza el 6è Diàleg: ‘Participació de les dones en les organitzacions: dificultats, reptes i propostes‘ de 16’30 a 18 h al Caixa Fòrum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Hi participaran Montserrat García, responsable d’accessibilitat i participació a Ecom.cat i membre de la junta del CAB i Laia Forné, Regidoria de Participació i Territori de l’Ajuntament de Barcelona.

+ info i inscripcions

Taula rodona ‘Es pot canviar el món mirant la tele?

canviarmonmiranttele ecard ecasfedecatperiodistes 20181113 quadrat-300x300ECAS i Lafede.cat organitzen una interessant taularodona sota el títol: "Es pot canviar el món mirant la tele? - Despertar consciències i construir imaginaris més enllà de la informació"

13 de novembre a 18h a Col·legi de Periodistes

+ info i inscripcions

20, 21 i 22/11: VI Congrés del Tercer Sector Social

Banner-VIc 300x250px v3Els propers dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà la 6a edició del Congrés del Tercer Sector Social, una proposta que organitza anualment la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i que enguany porta per títol: "Desigualtats socials, solucions locals". 

+ info i inscripcions

Llegeix més...