Presentació de l'informe "L'aparença no és motiu. Identificacions policials per perfil ètnic a Catalunya"

cartell-petitLa Plataforma Pareu de parar-me organitza la presentació de l’informe: "L’aparença no és motiu - Identificacions policials per perfil ètnic a Catalunya".

L'acte serà el proper dimecres 20 de febrer a les 18.30h al CC Pati Llimona (C/ Regomir, 3)

+ info

 

 

Procés de modificació Estatuts del CAB - Treballem la Governança

estatutsFruit del procés de treball del Marc Estratègic del CAB 2020 – La (R)evolució associativa, vam acordar iniciar un procés sobre la governança del CAB. El CAB és una organització de tercer nivell, és a dir que agrupa federacions i constatem una dificultat per generar implicació de les diferents entitats amb la governança de l’entitat. També és una oportunitat per introduir elelments vinculats a l’equitat de gènere. D’altra banda i també fruit del procés del debat del Marc Estratègic vam acordar reflexionar al voltant de l’ideari del CAB.

D’altra banda també aprofitarem per fer modificacions que s’adeqüin a la realitat actual, sobretot en relació a la seu fiscal. El procés que proposem és el següent:

  1. Obrim el procés i compartim el document de comparativa amb dels estatuts actuals amb la proposta de modificació de la junta. (ja realitzat)
  2. Recollim aportacions que pugueu fer arribar (ja realitzat)
  3. Trobada oberta per treballar els temes d’ideari als estatuts. Dilluns 14 de gener de 2019 a les 17h, (ja realitzat)
  4. Trobada oberta per treballar els temes de governança dels estatuts. Dilluns 18 de febrer de 2019 a les 17h,

En aquest enllaç trobareu el document de treball

Us preguem que confirmeu assistència a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Assemblea Oberta per una Gestió de l'Aigua Pública i Democràtica

aiguaEl pròxim divendres 22 de febrer a les 18.30h se celebrarà a les Cotxeres de Sants l'Assemblea Oberta per l'Aigua Pública i Democràtica. L'assemblea, organitzada pel Moviment Aigua Pública i Democràtica que aplega diverses entitats socials i veïnals, començarà a les 18:30 hores i per participar-hi, cal inscriure's abans.

Preinscripció

tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària

comun esResta obert període d’inscripcions a la tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària que s’organitza des de la Xarxa d’Economia Solidària i REAS – Red de Redes els dies 15, 16 i 17 de març a la Lleialtat Santsenca(Carrer d’olzinelles, 31, Barcelona.

+ info i inscripcions