Notícies

Nova guia de TJ: Idees per fer assemblees més participatives, àgils i efectives

assemblees“Idees per fer assemblees més participatives, àgils i efectives”, aquest és el títol de la Nova Guia d'Assessorament de TJ corresponent al mes de desembre. Es recopilen idees i recomanacions per fer un bon treball abans, durant i després de l’assemblea. Trobareu la guia en el següent enllaç.

Les entitats de la ciutat podran proposar i donar suport a candidatures pel síndic/a de greuges de Barcelona

sindica2L’Ajuntament de Barcelona obre el procés per a la renovació del càrrec de Síndic/a de Greuges municipal. Entitats, ciutadans i ciutadanes tindran l’oportunitat de proposar i donar suport a candidatures per a aquest òrgan que vetlla pel respecte dels drets de la ciutadania.

+ info

Us desitgem molt bones festes!

felicitacióCAB

Convocatòria de Tancarem el CIE per a una gran mobilització el 30 de gener al CIE de BCN

cie30

Des del novembre el CIE està tancat per obres i estem disposades a que no torni a obrir, fent d'aquestes obres una escletxa que ens permeti viure en una ciutat que garanteix la lliure circulació de totes les persones.

Des del CAB donem suport a aquesta campanya, per això, una vegada més cridem a la mobilització!

El proper dissabte 30 de gener a les 11h del matí, de nou anirem al CIE on farem un JUDICI POPULAR, i exigirem el tancament definitiu. Davant la impunitat institucional, cal que la ciutadania exigim justícia i dignitat.

Trobareu informació a www.tancaremelcie.cat

 

 

Lliurats els Premis Ateneus 2015

Premis-Ateneus-2015 TG-639x436El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) ha acollit aquest dimecres, 16 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2015. En la seva vint-i-sisena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) dóna visibilitat al moviment associatiu en una nit de gala. Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en set categories diferents.

Llegeix més...