Notícies

Defensem l’associacionisme!

associacions600Aquesta és la resolució en defensa de l’associacionisme presentada pel Consell de la Joventut de Barcelona en el marc de la darrera assemblea del CAB. Es tracta d'un acord que compromet al propi CAB a promoure el fet d'associatiu des de la seva diversitat i a defensar l'associacionisme.

Podeu descarregar-vos el posicionament en aquest enllaç.

Llegeix més...

Resolució de suport a la Declaració de la Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona sobre: “L'accessibilitat universal, una contribució al bé comú”

declaraciobcnEn el marc de la darrera assemblea del CAB vam aprovar la Declaració de la Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona sobre: "l'accessibilitat universal, una contribució al bé comú”.

Us convidem a fer difusió d'aquesta resolució que trobareu en el següent enllaç.

També us convidem a adherir-vos a la declaració en el següent enllaç

Les entitats ambientals catalanes insten l’Estat a complir la nova sentència del Tribunal Constitucional sobre el 0,7% de l’IRPF

logo o3sacL’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) i les entitats ambientals catalanes, valoren positivament la sentència del Tribunal Constitucional que es va fer pública el dia 23 de gener de 2017 i demanem que acati la sentència  i ampliï els beneficiaris de la propera convocatòria d’ajuts al 0’7% de l’IRPF per a incloure en la mateixa a associacions declarades d’utilitat pública i a fundacions con finalitat ambiental inscrites en registres autonòmics.

+ informació i adhesions en aquest enllaç

Vols saber com són les associacions? Presentació del #elPanoràmic: 8 de juny a Cotxeres de Sants

presentaciópanoràmicEl proper 8 de juny a les 18h a Cotxeres de Sants presentarem les dades de l'edició 2016 de #elPanoràmic.  

En aquesta edició han participat més de 2000 entitats que ens permeten explicar la realitat de l'associacionisme a nivell català i de Barcelona.

Confirmeu l'assistència en aquest enllaç

Associa't a la Festa 2017: darreres setmanes per proposar activitats

associatEls propers dies 23, 24 i 25 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, se celebrarà la segona edició de l’Associa’t a la Festa

El passat dimecres 29 de març es va obrir el termini per tal que qualsevol associació de la ciutat pugui proposar activitats per realitzar en el marc de l’Associa’t a la Festa. El formulari estarà disponible a www.associat.barcelona fins el proper 8 de maig. Per a qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar el formulari podeu contactar amb l'organització a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Al web de Torre Jussana trobareu recursos per pensar l’activitatrecursos per pensar l’activitat.