Notícies

Les entitats ambientals catalanes insten l’Estat a complir la nova sentència del Tribunal Constitucional sobre el 0,7% de l’IRPF

logo o3sacL’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) i les entitats ambientals catalanes, valoren positivament la sentència del Tribunal Constitucional que es va fer pública el dia 23 de gener de 2017 i demanem que acati la sentència  i ampliï els beneficiaris de la propera convocatòria d’ajuts al 0’7% de l’IRPF per a incloure en la mateixa a associacions declarades d’utilitat pública i a fundacions con finalitat ambiental inscrites en registres autonòmics.

+ informació i adhesions en aquest enllaç

Associa't a la Festa 2017: darreres setmanes per proposar activitats

associatEls propers dies 23, 24 i 25 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, se celebrarà la segona edició de l’Associa’t a la Festa

El passat dimecres 29 de març es va obrir el termini per tal que qualsevol associació de la ciutat pugui proposar activitats per realitzar en el marc de l’Associa’t a la Festa. El formulari estarà disponible a www.associat.barcelona fins el proper 8 de maig. Per a qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar el formulari podeu contactar amb l'organització a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Al web de Torre Jussana trobareu recursos per pensar l’activitatrecursos per pensar l’activitat.

 

El CAB celebra la seva 11a Assemblea General impulsant un nou marc estratègic per enfortir les associacions de BCN

El Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) va celebrar el dijous dia 6 d'abril la seva 11a Assemblea General Ordinària. Aquesta assemblea, que coincideix amb els 10 anys del CAB, es va celebrar al Secretariat de Sants,entitat fundadora del CAB. 

L'assemblea va comptar amb un total de 36 assistents de 22 federacions membres. Es va aprovar, per unanimitat, la memòria i el balanç econòmic del 2016 així com el Pla de Treball 2017 i el Pressupost per aquest nou any.

Durant el transcurs de l'assemblea també es van aprovar els relleus a la junta directiva, on es va acomiadar el Consell de la Joventut de Barcelona i va entrar la Federació ECOM. Així com també la incorporació de noves entitats com: la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de BCN (FAVB), la Federació Calàbria 66 i la Federació d'Associacions i Comissions de Festes d'Hostafrancs.

Llegeix més...

Fòrum veïnal de dones: Els barris amb ulls de dona

cartell-barris-okLa FAVB organitza el Fòrum Veïnal de Dones que els pròxims 5 i 6 de maig al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona. Amb aquest es preten contribuir a una nova embranzida del moviment veïnal i a la seva lluita per la ciutat democràtica des de les capacitats, l’energia i la mirada rebel de les dones. La trobada, a més, és el començament d’un projecte ambiciós que busca sumar més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat.

Llegeix més...

Premis Fundació Roca Galès 2017

logorocagalesLa Fundació Roca Galès (FRG) convoca l’edició dels Premis Fundació Roca Galès 2017 per reconèixer públicament tasca social important que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya.

Aquests guardons estan pensats per a premiar els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social.

En aquest enllaç trobareu les bases