Notícies

Ja està disponible el programa i les inscripcions #3CCAV

logo original v2 250Després de les sessions territorials celebrades els darrers mesos arriba la cloenda del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que es celebrarà el proper 20 de maig al CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Per assistir-hi cal omplir l'inscripció. Les places són limitades i el procés es tancarà el 10 de maig.

Llegeix més...

Torre Jussana obre una convocatòria per sol·licitar acompanyaments personalitzats

acompanyamentsEl nou servei d’acompanyaments preveu l'obertura periòdica de convocatòries dirigides a totes les associacions de la ciutatque compleixin els requisits establerts. En aquestes convocatòries s'ofereixen tres modalitats d’acompanyaments, tots ells gratuïts.

+ info

Llegeix més...

Inscripcions obertes a #TJFormació de Primavera

tjformació primaveraAquest 2016, entre els mesos d’abril i juny Torre Jussana ofereix 20 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, dirigides a les associacions de la ciutat i concebudes per ajudar a les juntes directives, equip tècnic i persones associades a millorar el funcionament de l’entitat.

+ info

El #GR_Associacions arriba a Gràcia: Ruta associativa pel barri del Coll. Inscripcions obertes!

FACEBOOK ElCollLes rutes associatives de Barcelona arriben al barri del Coll, al districte de Gràcia. Es tracta del #GR_Associacions, un projecte de Torre Jussana a través del qual promovem el coneixement de l'associacionisme més arrelades al territori a a través de rutes a peu mensuals, de dissabte al matí, per visitar associacions dels diferents barris de la ciutat.

En aquest nou #GR_Associacions es visitaran vuit associacions, de diferents tipologies i àmbits, que exposaran com s'organitzen i quines accions realitzen per dinamitzar la població del territori i millorar l'entorn. És, doncs, una molt bona opció per conèixer d'altres projectes associatius.

Llegeix més...

Trobada de les associacions del CAB amb l’alcaldessa

IMG 0215El passat 7 de març, en el marc de l’Assemblea del CAB, els responsables de les federacions membres del CAB es van reunir amb l’alcaldessa de Barcelona que estava acompanyada per la Regidora Gala Pin. Aquesta trobada va ser una oportunitat per fer arribar les principals reivindicacions associatives i mantenir un interessant diàleg que ens va permetre constatar que compartim molts reptes.

Recull d'imatges

Llegeix més...