Nova edició de #ElPanoràmic: qüestionari específic per a les entitats membres del CAB

LOGOelpanoramic 2015-03-300x123Comença una nova edició del treball de camp de #ElPanoràmic. Enguany des del CAB hem apostat per centrar-nos en conèixer la situació de les entitats membres. Per aconseguir-ho s'ha obert un qüestionari específic que trobareu en el següent enllaç que ens permetrà conèixer millor les necessitats i l'evolució de les federacions CAB i poder generar línies de treball que permetin donar-hi respostes.

Per tant, demanem a totes les entitats membres que ompliu el qüestionari. Estarà obert fins el 31 de desembre, així que no us despisteu!

Llegeix més...

Teniu activitats previstes entre el 23 i el 28 de novembre? Us en fem difusió!

OIDP 1542297652Entre els propers 25 i 27 de novembre es realitzarà a Barcelona la 18a Conferència Internacional de la Democràcia Participativa, organitzada per l’Observatori Internacional de Democràcia Participativa (OIDP). Enguany la temàtica escollida és la democràcia directa i les iniciatives ciutadanes i s’hi presentaran més de 150 ponències, 30 tallers i 20 taules rodones. Es preveu que hi participin més de 300 persones assistents d’arreu del món.

Llegeix més...

Presentació de les dades del Panoràmic a Sants-Montjuïc

 
Targetó 10 anys Cab
En motiu de l'exposició "Associacions amb CAB" que podeu visitar el 13 al 24 de novembre al Casinet d’Hostafrancs us convidem a la presentació de les dades del Panoràmic corresponents al districte de Sants Montjuïc. La presentació anirà a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca.
 
La presentació serà el proper
19 de novembre a les 18.30h al Casinet d'Hostafrancs (C/Rector Triadú 53)
 

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç

Associacions amb CAB: Estrenem una exposició sobre la trajectòria i els projectes del Consell

1-PlafonsExpoCAB PRESSENTACIO v4 071x150m

Ja fa més d’11 anys que va néixer el CAB, amb l'objectiu de representar i enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Hem superat, doncs, la primera dècada i, per aquest motiu, hem volgut realitzar una exposició que mostra la trajectòria de l’entitat durant aquests anys i els principals projectes que desenvolupem per tal de treballar la nostra missió.

Aquesta exposició, que porta per títol "Associacions amb CAB" es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació. 

Llegeix més...