Notícies

La #mostrabcn d'associacions es reinventa. Associa't a la Festa!

festaEl passat 7 de març les associacions del CAB vam demanar una reflexió rofunda del model de la mostra d’Associacions de la Mercè. Recollint aquesta demanda l'Ajuntament ha convocat un nou model de mostra d'associacions que pretén convertir la Plaça Catalunya en un gran aparador d’activitats associatives per a tots els públics. 

L'Associa't a la festa vol esdevenir un punt de trobada de les associacions a la plaça de Catalunya durant les Festes de la Mercè per fer visible aquesta enorme vitalitat que té la nostra ciutat a través d’activitats atractives que estiguin relacionades amb els elements bàsics de la Festa Major: la festa, el joc, les arts escèniques, gràfiques, etc... 

Només cal omplir el formulari de sol·licitud de participació abans del 22 de maig.

Llegeix més...

Els #relleus: com incorporar noves persones a les juntes?

relleusEls relleus és una problemàtica recorrent en les nostres #associacions, per això des de Torre Jussana s'ofereix aquesta oferta formativa per facilitar noves idees que ens permetin avançar en aquest propòsit.

No us ho perdeu: "Els #relleus: com incorporar noves persones a les juntes?"

+ info

Nova Guia d'Assessorament sobre com fer un pla d'associació

pla dassociacioUs presentem una nova Guia d'Assessorament de Torre Jussana. En aquesta hi exposem com realitzar un pla d’associació, una eina bàsica per engegar un projecte associatiu. Es tracta del document en el qual es plantegen les bases de la futura entitat, del seu funcionament i se n’analitza la seva viabilitat com a associació.

+ info

La guia es pot descarregar en el següent enllaç:

Guia d’Assessorament núm. 5 – El pla d'associació

Nova ruta per la Trinitat Nova amb el #GR_Associacions

gr trinitatDes de Torre Jussana, servei cogestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona i Barcelona.cat impulsem el ‪#‎GR_Associacions‬; una manera diferent i divertida de conèixer les associacions de diferents barris de la ciutat.

Perquè les associacions som els motors dels barris! El 21/5 teniu la oportunitat de conèixer les de ‪#‎TrinitatNova‬

+ info i inscripcions: http://bit.ly/24Ri976

Cànnabis i convivència ciutadana

somelquecultivemEl proper dimarts 17 de maig participarem en la taula debat "Cànnabis i convivència ciutadana" en el marc de la jornada sobre el Cànnabis a la ciutat de Barcelona organitzada per Som el que cultivem i que es realitzarà al CCCB.

17 de maig a de 17h a 18.45h a CCCB (Aula 2)