Notícies

La XAC demana la modificació de les bases de les subvencions 2017

transparent logo xacLa Xarxa d’Associacionisme de Catalunya (XAC*) ha demanat la modificació de les bases de les convocatòries de subvencions, que es van veure afectades per l'aplicació del 155 i la intervenció del Govern de l'Estat Espanyol, per facilitar que la justificació permeti presentar despeses executades fins al 31 de març de 2018.

Llegeix més...

Es presenta la plataforma VotxTothom

votxtothomEl passat divendres es va presentar a Barcelona la plataforma VotxTothom, que reivindica el dret a vot de les persones estrangeres com un element "imprescindible per esdevenir una democràcia real i una societat justa i igualitària. El Consell d'Associacions de Barcelona és una de les entitat promotores d'aquesta plataforma. 

Llegeix més...

La Taula per la Democràcia rebutja el manteniment de l’ordre de presó contra els dos membres del Govern i els presidents d’Òmnium i ANC i demana el restabliment de la normalitat democràtica

DQNZpIOWkAEm7bQLa Taula per la Democràcia ha fet públic un comunicat de rebuig al manteniment de l'ordre de presó incondicional contra el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; el conseller d’Interior, Joaquim Forn, i els presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

D'altra banda, la junta del CAB s’adhereix a la convocatòria de les concentracions de les entitats Òmnium i ANC davant els ajuntaments de Catalunya, avui a les 20 hores.

A continuació podeu accedir al comunicat:

Llegeix més...

La presentació de sol·licituds de les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona serà del 28 de desembre al 25 de gener

subvencions2018L'edició 2018 de les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona ja té termini de presentació de sol·licituds. Serà del 28 de desembre d'aquest 2017 al 25 de gener del 2018. 

+ info

Una proposta interessant: #TJFormació sobre la gestió del canvi i la transformació en les associacions

element 1512045285El proper dimecres 13 de desembre es realitzarà a TJ la xerrada “La gestió del canvi: Somni i transformació a les associacions”, a càrrec de Xavier Aragay, expert en lideratge i gestió del canvi amb més de 25 anys d’experiència.

+ info i inscripcions