Notícies

Inscripcions obertes al fòrum Som Cultura Popular 2018

unnamed

Des d’avui ja podeu presentar les vostres propostes d’activitats pel Som Cultura Popular, el fòrum per a viure la cultura popular en primera persona, explicar-la a l’entorn i renovar-ne el fons teòric.

Poden presentar propostes entitats i associacions, professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

Llegeix més...

El CAB presenta al·legacions a les normes de participació de Barcelona

JSA 5267Des del CAB compartim l’esperit deles propostes de les noves normes així com els rols que es proposen pels diferents actors. Hem participat activament en el procés i les nostres aportacions s’han introduït al llarg d’aquests mesos. Entenem que el nou marc normatiu esdevindrà una oportunitat per les associacions i la ciutadania organitzada per generar processos amb la ciutadania que promoguin la incidència en les polítiques públiques. Això serà una oportunitat per enfortir la base social de les associacions.

Llegeix més...

Els premis Ateneus 2017

Projectes Guardó-Premis-Ateneus-196x300Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. 

La convocatòria per participar a l’edició 2017 del certamen està oberta fins al 12 de novembre d’enguany. 

+ info i formulari d'inscripció

Normes de participació: El termini per presentar al·legacions finalitza el dia 24 de juliol

normesUs informem que el termini fer presentar al·legacions finalitza el proper 24 de juliol. Encara esteu a temps.

+ info

El dimecres 12 de juliol celebrem la Trobada d'Associacions del CAB

IMG 0972El proper dimecres 12 de juliol a les 18h realitzarem a l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190) la Trobada d'Associacions del CAB. Un espai de les federacions sòcies del CAB que servirà per fer seguiment de l'estratègia de treball territorial del nou Espai Torre Jussana, presenta la proposta associativa de canvi de model de Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona, així com seguir les accions del CAB.

Si sou una federació d'entitats de la ciutat i voleu entrar en xarxa amb la resta podeu aprofitar aquest espai de trobada.

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç