Notícies

Felicitem els 20 anys de Cocarmi!

cocarmiFelicitem a COCARMI per l'èxit en la celebració dels seus 20 anys. Unes 300 persones van omplir el passat 7 de març l'auditori de l'ONCE de Catalunya per celebrar els 20 anys del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de la discapacitat a Catalunya, que representa més de 500.000 persones i unes 700 entitats. L’acte, sota el lema Obrim camins per les persones amb discapacitat va homenatjar alguns dels membres fundadors del comitè, els quals van creure i apostar per la força de la unitat de les entitats de la discapacitat, i va comptar amb la majoria dels consellers d’Afers Socials dels últims 30 any.

+ info

Llegeix més...

#Conjuntament. Iniciatives de l'economia social, col·laborativa i de les cures presenten 24 projectes per millorar Barcelona

conjuntamentblogEs tracta d'un programa impulsat per la Fundació Goteo i Barcelona Activa per donar suport a l'impuls de 24 projectes de desenvolupament econòmic de proximitat i la posada en marxa d’iniciatives en els àmbits socials, educatius, agroecològics, de consum, intercanvi i cooperatius, als barris de Barcelona.

Us animem a col·laborar i  difondre aquests projectes!

+ info

 

Llegeix més...

Èxit de les iniciatives ciutadanes!

DXM4RlDXcAcqJvqEstem molt contents de compartir l'èxit de la ciutadania organitzada que han fet prosperar les iniciatives que estaven en marxa. Necessitaven reunir 15.000 signatures i de llarg ho han aconseguit!

El CAB se suma a la #VagaFeminista del 8 de març

VagaFeminista 8M CABDavant les diferents propostes de vaga convocades per aquest 8 de Març, des del CAB, en tant que plataforma de representació del moviment associatiu de la ciutat, volem fer una crida  a tota la societat barcelonina i, per extensió, a la catalana a secundar-la i a participar en les diverses mobilitzacions i accions que es duguin a terme.

Llegeix més...

Viver de Comunicació de l'Associa't: Més propostes per enfortir la comunicació de les associacions

BannerassociatcabDes del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de la Fundació Quepo i la implicació del CAB i d'altres organitzacions de la ciutat, s'ha posat en marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't, una proposta per enfortir comunicativament a les entitats barcelonines.

Les accions que es realitzaran en el marc del Viver es basen en tres grans eixos i complementen  els serveis i recursos en comunicació que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són les següents: 

Llegeix més...