Notícies

El CAB ha presentat la seva candidatura a vicepresidir el Consell de Ciutat

consell de ciutatEl CAB ha presentat la seva candidatura a vicepresidir el Consell de Ciutat de Barcelona amb la voluntat de seguir treballant per la millora de la qualitat democràtica a la nostra ciutat. 

Proposem a Montserrat Morera, actual presidenta, amb la voluntat de treballar en el marc del Consell de Ciutat per la millora de la qualitat democràtica a la nostra ciutat. 

Podeu consultar la candidatura: pdfPresentació_CAB_ConselldeCiutat_def.pdf

 

 

A Barcelona hi han 4.780 #associacions actives

2016-05 Dimensió infografia2Gràcies al ‪#‎elPanoràmic‬ podem aportar coneixement sobre les associacions de la ciutat. Podem afirmar que hi han 4.780 associacions actives que mobilitzen prop de 700.000 persones de la ciutat. Ara si podem afirmar que les associacions són el motor dels barris!

Descarregat la jpginfogràfia

Consulta l'Informe de Barcelona

 

25.000 entitats actives segons l'informe Catalunya 2015 del Panoràmic

entitats25000En el marc del 3r Congrés de l’Associacionisme i Voluntariat es va presentar el Panoràmic de les entitats catalanes, estudi transversal que recull la realitat del món no lucratiu del país.

Entre d'altres dades, l'informe apunta que hi han entre 20.000 i 25.000 entitats actives al país que representen una entitat per cada 330 habitats.

Podeu accedir a l'informe en el segënt enllaç

El CAB s'adhereix a la plataforma “Fem nostre l’espai de La Model”

cartell45modelEl CAB s'ha adherit al manifest de la plataforma “Fem nostre l’espai de La Model”.

Podeu consultar el manifest en el següent pdfenllaç.

Proper diumenge 29 de maig al matí, de 12h a 14h, a l’espai ja guanyat a la cantonada d’Entença – Rosselló

+ info

Presentarem #ElPanoràmic en el marc del Congrés d'Associacionisme i Voluntariat #3CCAV

2016-05 JPG Panoràmic2015 Info 1Després de dues edicions #elpanoràmic esdevé una veritable eina al servei de les #associacions. Per això el divendres 20 de maig presentarem les dades a nivell català en el marc del Congrés d'Associacionisme i Voluntariat #3CCAV

Estem contents d'impulsar, conjuntament amb l'Observatori del Tercer Sector, la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l'Obra Social La Caixa, una eina que aporta valor i dona visibilitat a les #associacions #3ccav