Notícies

La presentació de sol·licituds de les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona serà del 28 de desembre al 25 de gener

subvencions2018L'edició 2018 de les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona ja té termini de presentació de sol·licituds. Serà del 28 de desembre d'aquest 2017 al 25 de gener del 2018. 

+ info

La Taula per la Democràcia rebutja el manteniment de l’ordre de presó contra els dos membres del Govern i els presidents d’Òmnium i ANC i demana el restabliment de la normalitat democràtica

DQNZpIOWkAEm7bQLa Taula per la Democràcia ha fet públic un comunicat de rebuig al manteniment de l'ordre de presó incondicional contra el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; el conseller d’Interior, Joaquim Forn, i els presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

D'altra banda, la junta del CAB s’adhereix a la convocatòria de les concentracions de les entitats Òmnium i ANC davant els ajuntaments de Catalunya, avui a les 20 hores.

A continuació podeu accedir al comunicat:

Llegeix més...

El 14 de desembre presentem la Guia de Consum responsable per associacions en el marc de la Trobada d'Associacions del CAB

presentacio-guiapracticaEl proper dijous 14 de desembre a les 18h realitzarem a Calàbria 66 (C/Calàbria 66) la Trobada d'Associacions del CAB. Un espai de les federacions sòcies del CAB que servirà per seguir les accions del CAB i per presentar la Guia pràctica de Consum responsable i economia solidària per associacions.

Si sou una federació d'entitats de la ciutat i voleu entrar en xarxa amb la resta podeu aprofitar aquest espai de trobada.

Podeu consultar pdfla convocatòria

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç

Una proposta interessant: #TJFormació sobre la gestió del canvi i la transformació en les associacions

element 1512045285El proper dimecres 13 de desembre es realitzarà a TJ la xerrada “La gestió del canvi: Somni i transformació a les associacions”, a càrrec de Xavier Aragay, expert en lideratge i gestió del canvi amb més de 25 anys d’experiència.

+ info i inscripcions

Les associacions de la ciutat gestionarem l’Espai Torre Jussana

Edifici TJEl passat 16 de novembre la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar el canvi en el model de gestió de Torre Jussana. Després de 10 anys de cogestió entre l’Ajuntament i el CAB, iniciem una nova etapa amb un nou model de gestió associativa a càrrec del Consell.

Durant els propers mesos anirem desenvolupant i implementant el nou projecte que hem elaborat conjuntament amb les federacions de la ciutat. L'equipament obre, doncs, una nova etapa que, amb el nom d’ “Espai Torre Jussana” es basarà en la participació de les associacions de la ciutat en la definició del centre, en la consolidació de bona part dels serveis que s’han ofert fins ara i en la generació de noves propostes per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament.

Llegeix més...