Notícies

Grup de Treball per un nou model de subvencions

subvencionsAquest Grup de Treball té per objectiu poder definir una sèrie de propostes per plantejar un nou model de subvencions a l’ajuntament. En aquest espai poden participar tant les entitats del CABaixí com les entitats membres d'aquestes, com les entitats membres del Consell de Ciutat.  

El GT es desenvoluparà en tres sessions:

 

  • Sessió 1: Dilluns 12 de juny – Torre Jussana – 18.30h
  • Sessió 2: Dilluns 19 de juny– Torre Jussana -18.30h
  • Sessió 3: Dijous 29 de juny – Torre Jussana – 18.30h

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç i us donarem d'alta a una llista de correu i accés als arxius de treball

Llegeix més...

Jornada: Repensant els Consells de Ciutat – esperit d’utilitat i proximitat

repensantciutatConsell de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona organitza una Jornada de trobada i presentació de Consells de Ciutat, el proper 10 de juny de 9 a 14h. L’objectiu de la jornada és posar en comú experiències diverses i debatre opcions de millora en la línia del lema de la Jornada "Repensant els Consells de Ciutat". I més concretament  sobre la  funció, composició, visibilitat i efectivitat dels diferents consells.

Des del CAB, que vicepresidem el Consell de Ciutat, us convidem a participar i fer arribar la visió de les associacions.

+ info i inscripcions en aquest enllaç

Resolució de suport a la Declaració de la Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona sobre: “L'accessibilitat universal, una contribució al bé comú”

declaraciobcnEn el marc de la darrera assemblea del CAB vam aprovar la Declaració de la Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona sobre: "l'accessibilitat universal, una contribució al bé comú”.

Us convidem a fer difusió d'aquesta resolució que trobareu en el següent enllaç.

També us convidem a adherir-vos a la declaració en el següent enllaç

Defensem l’associacionisme!

associacions600Aquesta és la resolució en defensa de l’associacionisme presentada pel Consell de la Joventut de Barcelona en el marc de la darrera assemblea del CAB. Es tracta d'un acord que compromet al propi CAB a promoure el fet d'associatiu des de la seva diversitat i a defensar l'associacionisme.

Podeu descarregar-vos el posicionament en aquest enllaç.

Llegeix més...

Vols saber com són les associacions? Presentació del #elPanoràmic: 8 de juny a Cotxeres de Sants

presentaciópanoràmicEl proper 8 de juny a les 18h a Cotxeres de Sants presentarem les dades de l'edició 2016 de #elPanoràmic.  

En aquesta edició han participat més de 2000 entitats que ens permeten explicar la realitat de l'associacionisme a nivell català i de Barcelona.

Confirmeu l'assistència en aquest enllaç