Notícies

Premi Voluntariat 2017

premivoluntariatEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat la XXIV edició del Premi Voluntariat. En aquesta edició es premiarà aquells projectes la finalitat dels quals sigui, o bé la millora de l’impacte del voluntariat dins l’entitat i l’establiment dels indicadors per a mesurar-ho, o bé la millora de l’impacte del voluntariat de l’entitat en la societat i de l’establiment dels indicadors per a mesurar-ho. 

El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 5 de setembre de 2017 i finalitza el dia 4 d’octubre de 2017.

Pots consultar la convocatòria del Premi Voluntariat 2017 en aquest enllaç.

+ info

Les associacions de la ciutat ompliran la Plaça de Catalunya durant la Mercè

associatLes associacions de Barcelona tornen a participar a l’Associa’t a la festa, un gran esdeveniment on 180 associacions de la ciutat mostraran a la ciutadania la tasca que fan a través de tallers, activitats, mostres, xerrades i molt més. 

Com l'any passat, l’Associa’t a la festa se celebrarà un cop més a la Plaça Catalunya durant els dies 23, 24 i 25 de setembre. No us ho perdeu!

+ info

Subvencions per a entitats que volen contractar joves de 18 a 29 anys

garantiajuvenilEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies impulsa, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), una línia per a la contractació en pràctiques de joves dins el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds està obert entre el 26 de juliol fins el dia 15 de setembre de 2017, aquest inclòs. Les entitats sense ànim de lucre han de fer arribar el formulari de sol·licitud i la documentació annexa a través de Tràmits Gencat.

El 14 de setembre es presenta l'informe de #elPanoràmic 2016 a Girona

Logo PanoramicEl proper dijous 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016, que enguany mostra per primera vegada les dades sobre associacions i entitats del tercer sector al llarg de tota Catalunya.

La presentació, a la sala Auditori de la Generalitat Josep Irla, estarà dedicada a les comarques gironines, de manera que amb la presentació del Panoràmic, s’exposaran les dades que la Fundació Ferrer Guàrdia, copartícep del projecte, ha recollit per a l’estudi, que és una fotografia de l’estat de les entitats catalanes el 2016.

Des del CAB ens satisfà veure com el Panoràmic serveix per impulsar l'associacionisme a tot el territori català, per això participarem en el debat que es farà sobre la vertebració i els resptes de l'associacionisme.

+info

Llegeix més...

Premis de Civisme 2017

civismeEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis Civisme. El termini de presentació de les obres es va iniciar el 26 de juliol i acaba el 10 d’octubre.

Els premis tenen per objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

+ info