Notícies

Posposem la jornada de presentació del Mapa d'Assegurances

TargetóPNG  ARÇ Mapa assc 5Posposem al proper 16 octubre la jornada de presentació del Mapa d'Assegurances per associacions previst per aquest dijous 28 de setembre degut possibles mobilitzacions que es puguin convocar en relació a la convocatòria del proper del 1 d'octubre.

Així doncs, la jornada tindrà lloc el proper 16 d'octubre de 18h a 19,30h a Torre Jussana

FInalment, volem reafirmar que des del CAB donem suport totes les mobilitzacions alegres i no violentes en defensa de la #Democràcia i dels nostres drets i llibertats!

Contra la intervenció de la democràcia, omplim els carrers de mobilitzacions alegres i no violentes

img-20SEl Consell d’Associacions de Barcelona, davant dels fets que estan succeint avui, dimecres 20 de setembre, fem una crida a omplir els carrers de mobilitzacions alegres i no violentes en defensa de la #Democràcia i dels nostres drets i llibertats!

Llegeix més...

#TJFormació - Tardor 2017: Coneixement i eines per el bon funcionament associatiu

tjtardorNo us perdeu el catàleg de formacions per la tardor que organitzem a Torre Jussana. Trobareu 14 cursos que donen resposta a les vostres necessitats.

+ info

Defensem els nostres drets i les nostres llibertats

IMG-20170920-WA0008Des de la junta del CAB i davant dels fets que estan succeint avui, fem una crida a la mobilització pacífica i cívica en defensa de la #Democràcia i dels nostres drets i llibertats!

Concert benèfic per "Un Poble Sec inclusiu"

Per-un-Poble-secinclusiu-17-9-17La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec amb la col·laboració del Grup Sant Pere Claver organitzen un acte benèfic amb la voluntat de captar fons a favor dels col·lectius més vulnerables del barri del Poble-sec. Concretament la recaptació es destinarà als programes socials que desenvolupa la Coordinadora i que donen suport als infants en risc d’exclusió social, la gent gran més necessitada i a les persones nouvingudes.

A la sala BARTS, Paral·lel, 62

Diumenge, 17 de setembre, a les 11,30h

  • Esbart Ciutat Comtal, amb l’espectacle “Acròstic”
  • Grup Vocal The Sound Dreamers, amb una selecció de l’espectacle “Sobre el Mar”

Entrada 10€

Llegeix més...