S'aprova el reglament de participació ciutadana de Barcelona

participacioEl passat 6 d'octubre, l'Ajuntament de Barcelona va aprovar el Reglament de Participació Ciutadana. Des del Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) considerem aquest reglament un pas important que consolida l'aposta de la participació en la governança de la ciutat. 

Llegeix més...

Presentació del Mapa d'Assegurances

mapaassegurances 2Dins del cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions us convidem a la properà serà la presentació del mapa d'Assegurances per Associacions a càrrec d'ARÇ Cooperativa.

Dilluns, 16 d'octubre de 2017 de 18h a 19.30h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

Llegeix més...

El CAB es suma a l’aturada general de dimarts 3 d’octubre

slider-democràcia1-1-1Des del Consell d’Associacions de Barcelona, com a membres de la Taula per la Democràcia, ens sumem a l’Aturada General de dimarts 3 d’octubre.

Aprofitem per condemnar enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya i fem una crida a mantenir les mobilitzacions alegres i no violentes.

 

Convocatòria de la Taula per la Democràcia

Adheriu-vos a la Taula per la democràcia

slider-democràcia1-1-1Una quarantena d’entitats de la societat civil catalana constituïm la Taula per la Democràcia. Convidem a totes les associacions de la ciutat a adherir-se en aquest enllaç