El 12 d'abril celebrem l'Assemblea del CAB

El proper 12 d'abril a les 18h a Torre Jussana celebrarem la XII. Assemblea del CAB. Serà un moment important on farem seguiment del Pla Estratègic 2020 La (R)evolució Assocativa i el seguiment de projecte de gestió associativa de Torre Jussana.

pdfConvocatòria de la XII AGO del CAB

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent formulari

Podeu consultar l'acta de l'anterior assemblea, l'Informe de Gestió 2017 i el Pla de Treball 2018

Concentració dissabte 23/3: Sea Rescue is not a crime! #FreeOpenArms!

DY42XhwW4AEnIjD.jpg large

Aquest dissabte 23 de març Barcelona acollirà una concentració de suport a Proactiva Open Arms, l'entitat dedicada al rescat de persones refugiades que naveguen en condicions precàries pel Mar Mediterrani i el Mar Egeu, fugint de situacions de conflicte bèl·lic, persecució o pobresa.

El motiu de la concentració és la immobilització a Itàlia d’una de les seves embarcacions, arran de la denúncia de la fiscalia de la regió de Catània que considera que Proactiva Open Arms és una organització criminal que fomenta la immigració il·legal.

Llegeix més...

Convocatòria d'ajuts en espècie per millorar la participació interna de l'entitat

castellers ambpeu-921018 1920El Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria d'ajuts per a la millora de la participació interna de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.

L’objectiu de la convocatòria és facilitar i millorar els processos de presa de decisions a les entitats a través de la millora de la seva participació interna.

Llegeix més...

Porteu la comunicació de l'associació? No us perdeu aquest nou #HackaCOM!

Associat3Atenció comunicadores! Si porteu la comunicació de la vostra associació aquesta informació us interessa!

El proper 14 d'abril es realitzarà una nova #HackaCOM del Viver de Comunicació del Associa't BCN a l'Ateneu Harmonia, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Està dirigida a qualsevol persona membre d'una associació de BCN però, especialment, a aquelles que s'encarreguen de la comunicació de l'entitat.

Llegeix més...