Col•laborem amb Caliu per facilitar la incorporació al món laboral de persones en risc d’exclusió

caliuDes del CAB apostem per col·laborar amb propostes ciutadanes sempre que sigui possible. Per aquest motiu hem iniciat un projecte conjunt amb Caliu-Espai d’acolliment, un servei dirigit a persones en risc d’exclusió social coordinat per les cinc parròquies de l’Arxiprestat d’Horta. 

Aquest projecte permetrà facilitar la incorporació al món laboral de persones en risc d’exclusió amb les quals treballa aquest servei per fer funcions de consergeria.

En què consisteix el projecte?

Llegeix més...

Gràcies per participar al Panoràmic. Ja som l’estudi del món associatiu amb més participació d’entitats a tot Catalunya

#ElPanoràmic assoleix la fita de convertir-se en l’estudi del món associatiu amb més participació d’entitats a tot Catalunya.

Recordeu que entrant a l'aplicatiu podeu aprofundir en les dades, a l'abril del 2017 publicarem les dades d'aquesta edició.

Gràcies a totes les associacions que ho heu fet possible!

Coop57, ECAS i Òmnium presenten ‘Lliures de pobresa, exclusió i desigualtats’

els-impulsors-del-projecte-lliuresAmb la voluntat de finançar projectes de transformació social en un context d’emergència que ens configura com una de les societats més desiguals d’Europa, s’ha presentat ‘Lliures de pobresa, exclusió i desigualtats’.

La iniciativa, impulsada per Coop57, ECAS i Òmnium Cultural, es fonamenta en l’enxarxament comunitari i la recollida d’aportacions econòmiques per construir un model socioeconòmic alternatiu que acabi amb la precarietat laboral i vital que afecta un de cada quatre catalans.

Des del CAB també diem: Casa nostra és casa vostra. Volem acollir!

20161004 LOGOTIP verticalblau2Membres de la Junta Directiva del Consell d'Associacions de Barcelona han assistit avui a la presentació de la campanya Casa Nostra/Casa Vostra

Aquesta campanya pretén fer una crida a l'acció a les institucions catalanes per tal que Catalunya pugui ser terra d'acollida per a persones refugiades, garantir la inclusió i el desenvolupament social digne de les migrades, defensar el dret de lliure circulació i fomentar la cultura de pau. Mireu el vídeo promocional.

Llegeix més...