Aquest dissabte, sortim al carrer amb per defensar els espais de les associacions d'Horta

bloc17Dissabte tenim una cita per defensar els nostres espais! Les organitzacions seguim amb la manca de locals endèmica degut a la gentrificació i l'especulació que ens expulsa dels barris. Ara la lluita està al barri d'Horta per mantenir l'ús associatiu del Bloc 17 #DefensemBloc17

A les 11 h, manifestació a Plaça Eivissa fins a Alfons X, on es farà l'acte final.

+ info i adhesions

Llegeix més...

Comunicat de la Taula per la Democràcia

taulaxlademocracia2La Taula per la Democràcia formada per més d'un centenar d'entitats ha celebrat una roda de premsa aquest matí per exposar el comunicat que hem elaborat demanat la restitució al GOVERN DE CATALUNYA que es pugui conformar.

Podeu accedir al comunicat en aquest pdfenllaç

Ja podeu descarregar la Guia de #ConsumConscient per a associacions

presentacio-guiapracticaAquesta pretén enfortir el vincle entre les associacions i l'economia solidària a partir de propostes pràctiques i concretes en l'àmbit del consum crític i conscient.

La guia ha estat elaborada pels companys de Servei Civil Internacional i Més Opcions i amb la col·laboració del Centre de Recursos Juvenils de Barcelona, el Consell Nacional de la Joventut de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona.

Us podeu descarregar la guia en el següent enllaç

Dues recerques que complementen #Elpanoràmic 2017

LOGOelpanoramic 2015-03-300x123Us informem de dues recerques importants que tenen com a centre d’atenció les persones vinculades a les associacions i d'altres organitzacions sense ànim de lucre. Aquestes recerques complementen l'esforç que han fet les més de 1500 entitats que han participat enguany a #ElPanoràmic.

Conèixer la distribució de tasques i rols en les associacions en funció del gènere, així com la implicació i la visibilitat de les persones voluntàries, són aspectes importants que permetran diagnosticar aspectes positius i singulars de les entitats de la ciutat de Barcelona, i a la vegada detectar àmbits a millorar.

+ info