El govern espanyol desbloqueja les subvencions a entitats socials

Segons va anunciar la setmana passada la intervenció de la Generalitat de Catalunya i fonts de la Direcció General de Joventut, el Ministerio de Hacienda ha desbloquejat les subvencions parcialment aturades pel govern espanyol, i finalment podran ser pagades a les entitats socials de Catalunya.

Llegeix més...

La Gestió dels Riscos Laborals en les Associacions

TargetóPNG  Sepra GestioRiscosLabDins del cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions us convidem a la properà serà sobre la Gestió dels Riscos Laborals en les Associacions a càrrec dels companys de la Cooperativa SEPRA.

Divendres, 24 de novembre de 2017 de h a h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

 

Aquesta presentació coincideix amb l'inici del nou servei d'assessoraments en riscos laborals que s'oferirà a Torre Jussana.

pdfDescarregat el targetó

9 i 10 de novembre #ConnectemComunitats

energiesEls propers 9 i 10 de novembre l'Espai Jove Les Basses (C/Teide, 20) serà el niu on s'establiran les Energies Comunitàries de Barcelona per tal de connectar projectes, visibilitzar-se i generar coneixement.

De totes les propostes que es realitzaran volem destacar dues en les que com a CAB estem participant. No us ho perdeu!

Necessiteu canviar les dinàmiques de la junta directiva? Us sentiu frustrats en el lideratge de l'associació?

DNtGlZNXcAA89tPDes de Torre Jussana s'organitza la formació: "JUNTES EFECTIVES: Eines i estratègies per una bona governança" pel proper Divendres 10 de novembre, de 10 a 14 h i de 15 a 17 h. 

En aquesta formació s'exposarà com  portar els òrgans de govern de les entitats sense ànim de lucre a un nou nivell d'eficàcia i d'acompliment de les seves funcions. Els participants podreu realitzar el diagnostic de la governança de la seva entitat i rebreu indicacions personalitzades d'accions per a la seva millora.

+ info i inscripcions