Com millorar la gestió de l'associació? Presentació de SinergiaCRM a Barcelona

TargetoPNG  Xerrada SinergiaCRM 31marcIniciem un cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions. La primera serà la presentació de SinergiaCRM a Barcelona, un projecte del que som membres.

Voleu conèixer com funciona SinergiaCRM i quines possibilitats ofereix a la teva organització? Voleu saber com és el projecte associatiu que impulsa l’ús d’aquesta aplicació al tercer sector? No us perdeu la jornada divulgativa i demostrativa que se celebrarà a Torre Jussana el proper 31 de març.

Divendres, 31 de març de 2017 de 10h a 13h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

Descarrega't el targetó

Impulsem un debat sobre la necessitat d'un nou model de subvencions en el marc del Consell de Ciutat

consellciutat permanentEn el marc de la Comissió Permanent del Consell de Ciutat celebrada el passat 23 de febrer des del sector associatiu hem impulsat diferents mesures que volem compartir.

En primer lloc hem recordat la necessitat d'iniciar un procés de debat que permeti definir un nou model de subvencions tal i com demanem en el posicionament que vam elaborar sobre les Subvencions a Barcelona. En aquest sentit s'iniciarà un grup de treball per desenvolupar una proposta.

Llegeix més...

Sessió treball associativa sobre les Normes de Participació

Jornada de treball normesdepparticipacióa 170306Les entitats que estem participant el el grup motor de les normes de participació fem una convocatòrai d'una sessió de treball sobre la proposta de Normes de Participació.

La celebrarem el proper 6 de març a l'Espai Jove La Fontana a partir de les 17.30h. Podeu confirmar l'assistència en aquest formulari.

Trobareu la convocatòria en aquest pdfenllaç

Llegeix més...

Adhesions al Pacte Nacional pel Referèndum

Pacte-Nacional-Referendum-639x436El Consell d'Associacions de Barcelona és una de les moltes entitats adherides al Pacte Nacional pel Referèndum. Aquesta és una campanya d’adhesions per recollir el suport d’institucions, entitats, electes i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per a la celebració d’un referèndum sobre el futur polític de Catalunya. 

Convidem a les entitats federades i a la resta d'associacions de la ciutat a adherir-vos al pacte!