Ja podeu descarregar la Guia de #ConsumConscient per a associacions

presentacio-guiapracticaAquesta pretén enfortir el vincle entre les associacions i l'economia solidària a partir de propostes pràctiques i concretes en l'àmbit del consum crític i conscient.

La guia ha estat elaborada pels companys de Servei Civil Internacional i Més Opcions i amb la col·laboració del Centre de Recursos Juvenils de Barcelona, el Consell Nacional de la Joventut de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona.

Us podeu descarregar la guia en el següent enllaç

Dues recerques que complementen #Elpanoràmic 2017

LOGOelpanoramic 2015-03-300x123Us informem de dues recerques importants que tenen com a centre d’atenció les persones vinculades a les associacions i d'altres organitzacions sense ànim de lucre. Aquestes recerques complementen l'esforç que han fet les més de 1500 entitats que han participat enguany a #ElPanoràmic.

Conèixer la distribució de tasques i rols en les associacions en funció del gènere, així com la implicació i la visibilitat de les persones voluntàries, són aspectes importants que permetran diagnosticar aspectes positius i singulars de les entitats de la ciutat de Barcelona, i a la vegada detectar àmbits a millorar.

+ info

El 2018 seguirem fent la (R)evolució associativa i comptem amb vosaltres!

BONES FESTES-1

 

 

La XAC demana la modificació de les bases de les subvencions 2017

transparent logo xacLa Xarxa d’Associacionisme de Catalunya (XAC*) ha demanat la modificació de les bases de les convocatòries de subvencions, que es van veure afectades per l'aplicació del 155 i la intervenció del Govern de l'Estat Espanyol, per facilitar que la justificació permeti presentar despeses executades fins al 31 de març de 2018.

Llegeix més...