Ens apropem als barris en la nova oferta de #TJFormació hivern 2018

DTgosHfXkAARrBQCom sempre, la formació de Torre Jussana és gratuïta i va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió). En aquesta oferta formativa d’hivern iniciem una col·laboració amb el Pla de Barris de Barcelona, una iniciativa municipal que, en col·laboració amb els veïns i veïnes, posa en marxa accions socials, econòmiques i urbanes per millorar els barris que més ho necessiten.

Podeu consultar l'oferta formativa en aquest enllaç

Llegeix més...

Diverses organitzacions convoquen una mobilització el proper dissabte 20 de gener per unir els tramvies

20170120-mani-full-volant-cara-aDiverses organitzacions convoquen la ciutadania a mobilitzar-se el proper dissabte 20 de gener, a les 11 hores, tant a la plaça de Francesc Macià com a la plaça de les Glòries per demanar la unió dels tramvies. Des d’aquests dos punts s’iniciarà una marxa per la Diagonal fins el punt de trobada situat a la plaça Verdaguer, on es faran diversos actes a les 12 hores.

Llegeix aquí el manifest.

Sessions informatives sobre les subvencions de l'Ajuntament de BCN a TJ

subvencions18Enguany es celebraran a TJ dues sessions informatives presencials per exposar a les associacions les novetats relatives a la presentació de sol·licituds  per a les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona. Són les següents:

  • Sessió informativa sobre els criteris relatius a qüestions de gènere: dilluns 15 de gener 2018; 17 h; Formulari d'inscripció 
  • Sessió informativa convocatòria 2018: Convocada per Democràcia Activa i Participació Ciutadana i Acció Comunitària i Associacionisme. divendres 12 de gener del 2018; 17: 30 h; Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Recordem que, un any més, trobareu un especial sobre la convocatòria amb respostes a les qüestions més importants i a les preguntes més freqüents. 

Jornada - Com millorar la incidència política de les associacions?

TargetóPNG  JornadaIncidènciaPolíticaAprofitant l'aprovació del nou Reglament de Participació Ciutadana de Barcelona debatrem sobre les oportunitats i reptes que generen per les associacions de la ciutat en la millora de la nostra capacitat d'incidir en les polítiques públiques.

dijous 25 de gener a les 18h

Lloc: seu de la FAVB (C. Obradors 6-8 baixos)

També serà una oportunitat per conèixer les iniciatives ciutadanes que estan en marxa actualment i que podeu consultar en aquest enllaç

pdfTargetó i inscripcions