Sessions informatives sobre les subvencions de l'Ajuntament de BCN a TJ

subvencions18Enguany es celebraran a TJ dues sessions informatives presencials per exposar a les associacions les novetats relatives a la presentació de sol·licituds  per a les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona. Són les següents:

  • Sessió informativa sobre els criteris relatius a qüestions de gènere: dilluns 15 de gener 2018; 17 h; Formulari d'inscripció 
  • Sessió informativa convocatòria 2018: Convocada per Democràcia Activa i Participació Ciutadana i Acció Comunitària i Associacionisme. divendres 12 de gener del 2018; 17: 30 h; Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Recordem que, un any més, trobareu un especial sobre la convocatòria amb respostes a les qüestions més importants i a les preguntes més freqüents. 

Jornada - Com millorar la incidència política de les associacions?

TargetóPNG  JornadaIncidènciaPolíticaAprofitant l'aprovació del nou Reglament de Participació Ciutadana de Barcelona debatrem sobre les oportunitats i reptes que generen per les associacions de la ciutat en la millora de la nostra capacitat d'incidir en les polítiques públiques.

dijous 25 de gener a les 18h

Lloc: seu de la FAVB (C. Obradors 6-8 baixos)

També serà una oportunitat per conèixer les iniciatives ciutadanes que estan en marxa actualment i que podeu consultar en aquest enllaç

pdfTargetó i inscripcions

 

Aquest dissabte, sortim al carrer amb per defensar els espais de les associacions d'Horta

bloc17Dissabte tenim una cita per defensar els nostres espais! Les organitzacions seguim amb la manca de locals endèmica degut a la gentrificació i l'especulació que ens expulsa dels barris. Ara la lluita està al barri d'Horta per mantenir l'ús associatiu del Bloc 17 #DefensemBloc17

A les 11 h, manifestació a Plaça Eivissa fins a Alfons X, on es farà l'acte final.

+ info i adhesions

Llegeix més...

Comunicat de la Taula per la Democràcia

taulaxlademocracia2La Taula per la Democràcia formada per més d'un centenar d'entitats ha celebrat una roda de premsa aquest matí per exposar el comunicat que hem elaborat demanat la restitució al GOVERN DE CATALUNYA que es pugui conformar.

Podeu accedir al comunicat en aquest pdfenllaç